Internet Play - Bez abonamentu

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Xianter
Początkujący użytkownik forum

Internet Play - Bez abonamentu

Post autor: Xianter »

Witam jestem posiadaczem internetu play na karte bez abonamentu . Mam pytanie dotyczące doładowań . Za 50zł mam 3.84gb Gratis przy stawce 3gr/100kb . Moje pytanie czy gdy doładuje konto za 50zł i dostane te ~4gb gratis to czy te 50zł moge przeznaczyć na jakąś promocje/pakiet internetu ? Lub coś w tym stylu ?
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Re: Internet Play - Bez abonamentu

Post autor: Patryk »

Możesz te złotówki przeznaczyć na transmisję danych po wyczerpaniu bonusowego limitu - po stawce 3 gr. / 100 kB .
Xianter

A czy jest jakaś możliwość żeby te złotówki wymienić jakoś korzystniej na gigabajty ? Bo tak to 50zł idzie prawie na marne ...
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Xianter pisze:A czy jest jakaś możliwość żeby te złotówki wymienić jakoś korzystniej na gigabajty ? Bo tak to 50zł idzie prawie na marne ...
Jak to na marne - dostajesz za nie bonus :]
Przecież cała idea tej taryfy na tym polega :roll:
Xianter

Ale Dostaje bonus za doładowanie a potem te 50zł ... Prawie się marnuje . I nie mogłem znaleźć nigdzie jakiegoś pakietu np. 20zł - 2gb lub coś w tym stylu.
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Najlepiej jakby transfer był za darmo...a i tak wtedy by ludzie narzekali na coś innego.
Pozostaje zmienić operatora, np. na Orange, gdzie złotówki można wykorzystać na rozmowy i SMSy.
Maciek764
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Maciek764 »

Dokładnie, albo zmienić na Orange (gdzie za doładowanie jest bonus, a kwota może iść na rozmowy i SMSy - 29gr za minutę) albo kupić na Allegro kartę z samym bonusem (są np 6GB po 40zł i opłaca się to sto razy bardziej od Playa bo i jest większy limit i jest szybszy)
Darek.74
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Darek.74 »

Nic się nie marnuje :) bez tych 50zł nie miałbyś 4 giga i już. Jest to integralna całość, a że tak sobie to wyliczyli to ich widzimisię :]
ODPOWIEDZ