Witam, mieszkam w Zgorzelcu na ul. Pogodnej. Jako że nie mam kabli Dialogu, TP czy jakiejś kablówki, nie mam możliwości mieć internetu kablowego. Sieciuch.com oferuje od tego roku Technologię airMAX co o tym sądzicie? Jak pisze do mnie Admin:
uliga Pogodna zjduje sie w zasiegu najnowszej technologii bezprzewodowej AirMAX Mimo,
gwarantujacej stabilna i baaaaaardzo szybka prace. Ping do uzytkownika na pozimie 2-6 ms, ping po calej polsce na poziomie 14-20 kilka ms.
Technologia AirMAX Mimo juz na poziomie produktowym posiada mechanizmy zapewniajace jakosciowy dostep, stale czasy i brak reakcji
na ilosc uzytkownikow czy tez zmiany pogodowe.
AirMax Mimo to pierwsza taka instalacja w Powiecie Zgorzeleckim dostepna dopiero o 1 stycznia 2011.
Jesli jest Pan zainteresowany zapraszamy.
airmax to standard wielokrontego wejscia i wyjscia, do uzytkownika zestawiane sa minumum dwa lacza,
technologia pozwala dostarczac dane z predkoscia do 240Mbps - realnie z gwarancja.
Koszt przylaczenie to 350zł netto + okablowanie ekranowane skretkowe w cenie za 10m 70zl netto lub za 15m w cenie 90zł netto.
Abonamenty jak i dodatkowe informacje podane sa tutaj
http://sieciuch.com/internet/internet.php
Dodam iz usluga przewyzsza jakoscia dzialania uslugi kablowe.
Co o tym sądzicie? I czy będę miał stabilny ping jak to zapewnia Admin? (W te 10 ms nie wierzę

) Zależy mi na pingu bo internet wykorzystam to gier multiplayer. Aktywacja za 350zł to nie jest bardzo dużo, tym bardziej że 6mb to nie duża oplata w wysokości 55 zł. ZA pomoc dziękuje