Internet z Orange w telefonie
Moderator: Moderatorzy
-
predator166
- Początkujący użytkownik forum
Internet z Orange w telefonie
Witam..Mam internet w Orange pod komputer, nie wiem dokładnie jaki jest to model internetu bo się nie orientuje w tych sprawach..Chodzi mi o to,żeby mieć ten internet w telefonie przy przełożeniu karty..Kartę z internetu już przekładałem do telefonu i śmiga jak należy,jednak włączyłem tylko na chwile bo boję się że nabije mi większy rachunek
Szukałem na innych forach coś na temat tej sprawy,ale nie mogłem znaleźć nic konkretnego,dlatego chciałbym się kogoś poradzić kto wie coś na ten temat..Z Góry Dziękuje i Pozdrawiam..
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Internet z Orange w telefonie
To wypada się dowiedzieć dokładnie co masz (jaki abonament, taryfa itp.) bez tego to można tylko zgadywać.predator166 pisze: nie wiem dokładnie jaki jest to model internetu bo się nie orientuje w tych sprawach.
Nie pomagam na PW!
-
predator166
abonament tego internetu wynosi 60 zł tylko w tym roku przedłużałem i są zniżki..a w umowie pisze że jest to internet Orange standard..Jak ktoś wie coś na temat tego czy trzeba przy przełożeniu karty telefonu dodatkowo coś płacić to Proszę o Pomoc..Chodzi mi właśnie o takie przekładanie ponieważ jak wyjeżdżam na dłużej przydałby mi się do przeglądania np.poczty.
- wojteks
- *** Administrator ***
Jeżeli działa normalnie z komputerem to będzie działał i w komórce (tylko nie dzwoń a używaj tylko do internetu).
Nie pomagam na PW!
-
predator166
aaa to czyli jak będę korzystał tylko z sieci bez żadnego dzwonienia i pisania SMS-ów powinno być wszystko ok i abonament będzie normalny..?Dzięki..