2.Czy jesli nie mam lini telefonicznej mam szanse na internet stacjonarny ??
3.Mam już CDMA ale nie jestem wgl zadowolony ;/
Jeśli piszę w złym temacie to prosze o przeniesienie w odpowiedni temat i prosze forumowiczów o odp. Pozdro

Moderator: Moderatorzy
Nie trzeba.stasiu1512 pisze:Troche głupie pytanie ale czy do telefonu stacjonarnego trzeba miec podłaczone te linie z tp ??
Szanse zawsze są.stasiu1512 pisze:Czy jesli nie mam lini telefonicznej mam szanse na internet stacjonarny ??
Teoretycznie przy idealnej widoczności optycznej i czystej strefie Freshnella może i udałoby się zbudować łącze w 5GHz ale to raczej trudne zadanie i moim zdaniem szkoda o tym myśleć.Internet pisze: czy kolega ktory mieszka odemnie 5km moze dawac mi jakos neta ?
TP ma obowiązek założyć ci telefon, nie internetstasiu1512 pisze:
Hmm siedze sobie i szukam czegoś na to abym miał szybki dostęp do internetu![]()
I znalazłem że Tp ma obowiązek wywiązywac się z usuługi powszechnej która była zawarta przez UKE żeby właśnie neostrada zapewniła wszystkim użytkownikom końcowym na terenie całego kraju dostępu do podstawowych usług telefonicznych zarówno pod względem fizycznym jak i ekonomicznym (przystępnych cenowo). I tam właśnie wyczytałem że składa się włśnie jakiś wniosek i oni maja przyjechac i ocenic co i jak,nie wiem co zrobic czy złożyć wniosek o rozbudowę infrastruktury miedzianej w mojej okolicy ?? Podobno za niewywiązanie sie w ciągu 10 miesięcy Tp płaci jakąś karę.Czekam na odpowiedzi !!!! Pozdro i sorry za błędy