BLUECONNECT !!!! ........
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
BLUECONNECT !!!! ........
wczoraj zamówiłem pakiet "blueconnect 39 umowa na czas nieokreślony" dziś dzwoniąc na BOK okazało sie ze po przekroczeniu limitu 0,5 GB za kazde 100 KB bede płacił bodajze 1 gr..... nie wiedziałem o tym.... jak dzwoniłem aby aktywaowali mi usługe nawet mowy o tym nie było...
Czy ktoś wie Gdzie w Regulaminie albo gdziekoliwek na stronie ERY KTOS o TYM WSPOMNIAŁ ????
i ciekawe czy jak bede płacił to czy bedzie po EDGE czy po GPRS:>
i czy przy innych ofertach blueconnect także coś takiego istnieje...
Polityka i Marketing ERY są żenujące
Czy ktoś wie Gdzie w Regulaminie albo gdziekoliwek na stronie ERY KTOS o TYM WSPOMNIAŁ ????
i ciekawe czy jak bede płacił to czy bedzie po EDGE czy po GPRS:>
i czy przy innych ofertach blueconnect także coś takiego istnieje...
Polityka i Marketing ERY są żenujące
Ostatnio zmieniony 2007-03-02, 17:13 przez Neksus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Selvis
- Stały użytkownik forum
Re: BLUECONNECT !!!! ERA ZŁODZIEJE!!!!
Pełny regulamin masz TUTAJ (plik PDF)
Nie widzę tam niczego o dodatkowych opłatach.
Zresztą jak pamiętam nigdy takowych nie było.
Chyba coś sie komuś pokreciło.
Dopłata jest tylko w BC w telefonie po wyczerpaniu zawartości pakietu, ale nie w normalnym BC.
Nie widzę tam niczego o dodatkowych opłatach.
Zresztą jak pamiętam nigdy takowych nie było.
Chyba coś sie komuś pokreciło.
Dopłata jest tylko w BC w telefonie po wyczerpaniu zawartości pakietu, ale nie w normalnym BC.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: BLUECONNECT !!!! ........
Nie wiem ale to co teraz wypisujesz to totalne bzdury.Wczoraj skończyła mi się umowa BC 79 i podpisałem nową BC 39 na czas nieokreslony.Nic w regulaminie promocji nie jest wspomniane o jakichś dodatkowych opłatach po przekroczeniu limitu.
Ja myślę że wykupiłeś pakiet to normalnego abonamentu i stąd twoje zaniepokojenie.Normalne że jesli wyczerpiesz ilość przyznanych danych w pakiecie to za nastepne bedziesz musiał normalnie zapłacić.
Dziwie się że w ogóle na to się porwałeś bo to jest naprawdę droga impreza.
Ja myślę że wykupiłeś pakiet to normalnego abonamentu i stąd twoje zaniepokojenie.Normalne że jesli wyczerpiesz ilość przyznanych danych w pakiecie to za nastepne bedziesz musiał normalnie zapłacić.
Dziwie się że w ogóle na to się porwałeś bo to jest naprawdę droga impreza.
-
- Użytkownik forum
Możliwe ze tak jest... jak piszesz...
nie ja tą usługę zamawiałem ... tylko moi rodzice.... gdyz oni nie mają dostępu do internetu na wiosce ... a ja po przyjezdzie do domu dowiedziałem sie o tym .... nie wiedziałem ze istnieją jeszcze jakies pakiety... 0,5 Gb ;/ przeciez to czystu absurd za tą samą cenę mam Blueconnect 39 ???? dobrze mówie?
zaraz sam dzwonie do BOK i dowiem się jak to wygląda....
Ok jednak to jest jakis pakiet Bluconnect.... i to jeszcze w ramach ABO te 500 MB na numerze z którego nie korzystam a jestem tylko zwiazny umowa także zobaczymy jak to sie rozłozy... potem najwyzej zamówie ten Blueconnect... 39

zaraz sam dzwonie do BOK i dowiem się jak to wygląda....
Ok jednak to jest jakis pakiet Bluconnect.... i to jeszcze w ramach ABO te 500 MB na numerze z którego nie korzystam a jestem tylko zwiazny umowa także zobaczymy jak to sie rozłozy... potem najwyzej zamówie ten Blueconnect... 39
-
- Mistrz bezprzewodowy
Tak, ale brzmi i wygląda to podobnie i na pewno ileś osób da się w to wrobić. Takie rzeczy tylko w Erze. Mam u nich telefon i widzę jak potrafią dodatkowo wyciągać kasę.Jaco pisze: Ja myślę że wykupiłeś pakiet to normalnego abonamentu i stąd twoje zaniepokojenie.Normalne że jesli wyczerpiesz ilość przyznanych danych w pakiecie to za nastepne bedziesz musiał normalnie zapłacić.

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Zanim podpisałem pierwszą umowe o BC również skorzystałem z takiego pakietu tyle że wtedy były o wiele mniejsze(20 MB).Wystrarczyło mi na 3 wejścia do neta.Powiedziałem sobie że za drogo.Póżniej wykupiłem BC.A teraz mam tak jak wcześniej pisałem.