BLUECONNECT !!!! ........

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Neksus
Użytkownik forum

BLUECONNECT !!!! ........

Post autor: Neksus »

wczoraj zamówiłem pakiet "blueconnect 39 umowa na czas nieokreślony" dziś dzwoniąc na BOK okazało sie ze po przekroczeniu limitu 0,5 GB za kazde 100 KB bede płacił bodajze 1 gr..... nie wiedziałem o tym.... jak dzwoniłem aby aktywaowali mi usługe nawet mowy o tym nie było...

Czy ktoś wie Gdzie w Regulaminie albo gdziekoliwek na stronie ERY KTOS o TYM WSPOMNIAŁ ????

i ciekawe czy jak bede płacił to czy bedzie po EDGE czy po GPRS:>

i czy przy innych ofertach blueconnect także coś takiego istnieje...

Polityka i Marketing ERY są żenujące
Ostatnio zmieniony 2007-03-02, 17:13 przez Neksus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Selvis
Stały użytkownik forum

Re: BLUECONNECT !!!! ERA ZŁODZIEJE!!!!

Post autor: Selvis »

Pełny regulamin masz TUTAJ (plik PDF)
Nie widzę tam niczego o dodatkowych opłatach.
Zresztą jak pamiętam nigdy takowych nie było.
Chyba coś sie komuś pokreciło.
Dopłata jest tylko w BC w telefonie po wyczerpaniu zawartości pakietu, ale nie w normalnym BC.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: BLUECONNECT !!!! ........

Post autor: Jaco »

Nie wiem ale to co teraz wypisujesz to totalne bzdury.Wczoraj skończyła mi się umowa BC 79 i podpisałem nową BC 39 na czas nieokreslony.Nic w regulaminie promocji nie jest wspomniane o jakichś dodatkowych opłatach po przekroczeniu limitu.
Ja myślę że wykupiłeś pakiet to normalnego abonamentu i stąd twoje zaniepokojenie.Normalne że jesli wyczerpiesz ilość przyznanych danych w pakiecie to za nastepne bedziesz musiał normalnie zapłacić.
Dziwie się że w ogóle na to się porwałeś bo to jest naprawdę droga impreza.
Neksus
Użytkownik forum

Post autor: Neksus »

Możliwe ze tak jest... jak piszesz... :( nie ja tą usługę zamawiałem ... tylko moi rodzice.... gdyz oni nie mają dostępu do internetu na wiosce ... a ja po przyjezdzie do domu dowiedziałem sie o tym .... nie wiedziałem ze istnieją jeszcze jakies pakiety... 0,5 Gb ;/ przeciez to czystu absurd za tą samą cenę mam Blueconnect 39 ???? dobrze mówie?

zaraz sam dzwonie do BOK i dowiem się jak to wygląda....

Ok jednak to jest jakis pakiet Bluconnect.... i to jeszcze w ramach ABO te 500 MB na numerze z którego nie korzystam a jestem tylko zwiazny umowa także zobaczymy jak to sie rozłozy... potem najwyzej zamówie ten Blueconnect... 39
Ufo atakuje
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Ufo atakuje »

Jaco pisze: Ja myślę że wykupiłeś pakiet to normalnego abonamentu i stąd twoje zaniepokojenie.Normalne że jesli wyczerpiesz ilość przyznanych danych w pakiecie to za nastepne bedziesz musiał normalnie zapłacić.
Tak, ale brzmi i wygląda to podobnie i na pewno ileś osób da się w to wrobić. Takie rzeczy tylko w Erze. Mam u nich telefon i widzę jak potrafią dodatkowo wyciągać kasę. :evil:
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

Zanim podpisałem pierwszą umowe o BC również skorzystałem z takiego pakietu tyle że wtedy były o wiele mniejsze(20 MB).Wystrarczyło mi na 3 wejścia do neta.Powiedziałem sobie że za drogo.Póżniej wykupiłem BC.A teraz mam tak jak wcześniej pisałem.
ODPOWIEDZ