Modem Comander 2 i zasilacz.
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Modem Comander 2 i zasilacz.
Czy ktoś wie, czy po podłączeniu zasilacza do modemu Comander 2 powinna świecić jakaś dioda ? Jak rozpoznać, że zasilacz jest sprawny ? Przyznam, że kupiłem dodatkowe zasilanie i nie widzę różnicy w działaniu tzn. od czasu do czasu mnie wywala i muszę restartować kompa. A dzieje się tak tylko z anteną dodatkową ATK-20. Na normalnej antenie jest OK. Ma ktoś lekarstwo ?
-
- Użytkownik forum
Re: Modem Comander 2 i zasilacz.
Cisza w eterze. Nikt nic nie wie.
-
- Początkujący użytkownik forum
witamdirocker pisze:Czy ktoś wie, czy po podłączeniu zasilacza do modemu Comander 2 powinna świecić jakaś dioda ? Jak rozpoznać, że zasilacz jest sprawny ? Przyznam, że kupiłem dodatkowe zasilanie i nie widzę różnicy w działaniu tzn. od czasu do czasu mnie wywala i muszę restartować kompa. A dzieje się tak tylko z anteną dodatkową ATK-20. Na normalnej antenie jest OK. Ma ktoś lekarstwo ?
u mnie tak samo, czy te typy tak maja czy co ? zasilacz mam <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> sprawny bo npiecie jest sprawdzalem miernikiem. mi sie wydaje ze tak idzie tylko sam "+" masa jest brana z USB.
-
- Użytkownik forum
Przy podłączeniu zasilacza nie swieci zadna dioda, a wiec nawet trudno stwierdzic ze dziala zasilacz-jedynie jak dziala to jest cieply:-)