Chris-Kr pisze:Być może poprzednio był on uruchamiany w ramach testów (chociaż do bazy BTSearch został zgłoszony już w dniu 14.01.2011), a teraz został uruchomiony już na stałe?
Właśnie dziwne jest to że ja byłem pod tym samym nadajnikiem już około miesiąca temu (żeby sprawdzić czy na pewno obsługuje 3G - i wtedy też łapałem HSPA chociaż powiem szczerze że stałem dwa metry od niego i transfer przy ściąganiu pliku miałem gorszy niż teraz mam) więc obsługiwał 3G już wcześniej. Tym bardziej ciężko mi coś z tych faktów wywnioskować

Czy na stałe to nie wiem bardzo bym chciał - dwie godziny temu włączyłem komputer i do tej pory jest ale jak długo będzie to nie wiem- ostatnio po 4 godzinach zniknął.
[ Dodano: 2011-03-29, 12:27 ]
P.S. Wychodzi na to że rzeczywiście nadajnik był przez ten czas nieaktywny ponieważ minęła noc a sygnał dalej jest czyli najprawdopodobniej uruchomili go na stałe

Widocznie jak byłem jakiś czas temu pod tym BTS-em to musiałem łapać sygnał z jakiegoś innego
A więc pozostaje mi świętować za te 120-140 zł które musiałbym wydać na antenę chcąc mieć 3G
Mam ostatnie pytanie trochę z innej beczki - może ktoś mi podać komendę na AT lub przez USSD do sprawdzania pozostałego tranferu w orange żeby nie wyciągać karty?Teraz ta opcja bardzo mi się przyda bo teraz będzie leciał szybciej