Moderator: Moderatorzy
Róznie. Na allegro adu-500-a od 350-400 PLN nowy. Używek nie widziałem. MV410R - trafiają się pojedyncze sztuki - tu masz listę zakończonych aukcji co byś miał wyobrażenie jak kształtują się ceny tych urządzeń:ehh ile może kosztować jakikolwiek modem pod CDMA?
Poprawi się. Objawy wskazują że masz jeszcze nieaktywną kartę na CDMA. Miałem to samo.antonio pisze:Czekanie, żeby to takie łatwe było, najgorzej jak poczekam, a tu nic się nie poprawi,
Niczym nie ryzykujesz, miałem identyczne objawy, stara karta zdezaktywowana, na nowej łączenie tylko w GSM, na CDMA przyjdzie Ci poczekać do obowiązywania nowej umowy.antonio pisze:Wcześniej używałem orange Free 39.5 i ta karta już się nie loguje do sieci, zaś na tej nowej tylko do gsm mogę się połączyć, bo cdma błąd z uwierzytelnianiem no i zasięg pojawia się i znika, wystawiłem tą antenkę za okno to jak już złapie pokazuje mi full zasięg Cdma i po chwili ucieka. No nic chyba zaryzykuję i zaczekam.
Dzięki za info
To może być możliwe jak napiszesz pismo do BOK (dane w odpowiednim temacie na forum) i na konkretnej karcie SIM da się zrobić.antonio pisze:Tylko nie da się się wyłączyć PINu do sim
Składaj pisemną reklamację.antonio pisze: Pamiętam datę, mniej więcej godzinę rozmowy no i imię i nazwisko tego konsultanta