dagny7 pisze:Muszę to wpisać kursywą ?

Nie...
Moderator: Moderatorzy
dagny7 pisze:Muszę to wpisać kursywą ?
key pisze:![]()
![]()
![]()
Nie...
To wyciąg z instrukcji Nokii. Faktycznie teoretycznie proste. Mam coś źle w ustawieniach lub muszę dowiedzieć się z playa o hasła ? Lub?:)Podłączanie komputera do internetu
Swojego urządzenia możesz użyć do połączenia komputera z internetem.
1 Połącz swoje urządzenie z komputerem za pomocą kabla USB do transmisji danych.
2 Wybierz Połącz komp. z siecią. Niezbędne oprogramowanie jest instalowane na
komputerze automatycznie z urządzenia.
3 Zaakceptuj instalację na swoim komputerze. Jeżeli wyświetli się monit, zaakceptuj
również połączenie. Po nawiązaniu połączenia z internetem otworzy się
przeglądarka internetowa komputera.
Musisz mieć uprawnienia administratora swojego komputera, a na komputerze musi
być włączona opcja automatycznego uruchamiania.
Jeżeli używasz systemu Mac OS, wybierz jako tryb połączenia ustawienie PC Suite.
Więcej informacji można znaleźć w witrynie www.nokia.com/support.
bez obrazy ale juz nic nie rozumiemdagny7 pisze:Przynajmniej tak nie było do tej pory. Włączałam ponownie i nie widział.
Edit.
atento, tak jak napisałeś -> włączyłam program -> podłączyłam fon. W Noki PC Internet... nie widzi wydawcy. I teraz mam w ustawieniach do wyboru:
- używaj połączeń pobranych z podłączonego urządzenia
- używaj tego połączenia ( i tam punkt dostępu, nazwę użytkownika, hasło i ciąg innicjalizacji modemu)
Co powinnam wybrać ?
oooo i to po wybraniu tej opcji trzeba było tam wpisać lub wybrać z rozwijanego menuja.michal pisze:APN to inaczej Punkt dostępu. Tam wpisujesz internet dla Playa.
Nigdzie nie napisałam, że widziałam urządzenie. Cały czas powtarzam, że nie widzębez obrazy ale juz nic nie rozumiem![]()
![]()
raz wyciągam wnioski ze widać urządzenie pozniej zmieniasz zdanie, że nie widać... poddaje się.Jetem za glupi by pomoc
![]()
Wpisywałam, ale to nic nie dawało. Jeżeli błędy są analogiczne do błędów z nesotrady, to wyskakiwał przy wpisaniu samego słowa internet, bez użytkownika i hasła, błąd 651, W neo oznacza błędne hasło.oooo i to po wybraniu tej opcji trzeba było tam wpisać lub wybrać z rozwijanego menu
Co oznacza to powyższe?Rożnica polegała w tych punktach na tym tylko, ze przy wyborze pierwszej opcji gdy masz internet dobrze ustawiony w telefonie automatycznie ustawienia byly by pobrane do komputera i wszystko by śmigało, a w drugiej opcji trzeba było ręcznie wpisać lub wybrać z rozwijanego menu.
Zgadza się. Tyle, że aktualizacja "stawała". I jak wersja była bodajże z 2008 tak się nic nie zmieniało. Dopiero na stronie instalki znalazłam wersje do pobrania, ściągnęłam i zainstalowałam.mialem ten sam problem z e52 po podlaczeniu byl nie widoczny. Prawdopodobnie nie aktualne sterowniki, trzeba aktualizowac
A potem to już nie pamiętam Jak byłam zielona w tym tak jestema potem wszystko idzie automatycznie. Prawdopodobnie tak to sie uda zrobic, po podlaczeniu telefonu oczywiscie trzeba wybrac na komórce polacz z siecia, potem na ekranie wyswietli sie informacja z komórki stacja dyskow cd itd. wybierz otworz folder i wyswietl pliki w internet eksplorer a potem wybierz napraw aktualizuj czy cos takiego. Powinno zadziałać potem automatycznie![]()