A co do tych prędkości. GSM 900, taki zasięg oferuje e plus = gprs? Czyli 56 kb/s?
Poproszę Cię jeszcze o mapke z o2.
Modem na allegro z o2 koszt 85 zł ( w De 10-15 e, jest różnica, no ale..) , chcę kupić na Allegro z 2 przyczyn. Jedną jest to, ze czasu nie będę mieć praktycznie na kupno modemu w De, praca od 5-6 rano do 20, a druga przyczyna, to że niemiecki znam podstawowy i strach przed kontaktami z ludzmi jest. Jednak, jeszcze pomyślę jak to zrobić, czy kupić w De czy w Pl. Czytajac wcześniejsze wypowiedzi wyczytałem, że modem + mobilka + prepaid koszt koło 60 e?
Vodafone, wiem że oferuję dobry zasięg jednak 40 e, a 25 e w o2 lub 15 w e plusie, robi swoje. Tak czy siak, chce mieć w miarę szybki internet, zebym nie musiał sie denerwować, ze strona wczytuje mi sie 2 minuty. Jeżeli Vodafone jest dla mnie najlepszy, cóż..

Aha, aha.. i jeszcze jedno pytanie. Kupić mobilke w pl, zobaczyć pokrycie. Mianowicie skąd będę wiedział że Vodafone czy o2 wybrać?
Edit------
Sprawdzałem T-mobile, z mapki wynika, że mam UMTS, możesz mi przybliżyć koszt i ile transferu miesięcznie jest?
Znalazłem tez na Alledrogo VoIP, opłaca sie kupić doładowanie? Ale do tego zapewne trzeba mieć internet? Firma Betamax.
Wybacz za głupie pytania.
[ Komentarz dodany przez: Sundance_kid: 2011-03-26, 00:02 ]
Regulamin czytałeś?