Z góry to skazane jest na porażkęmarens pisze:Jako rekompensatę zarządałem podmiany promocji z iPlusoprocentownik 30% na iPlusoprocentownik 50%![]()

Moderator: Moderatorzy
Z góry to skazane jest na porażkęmarens pisze:Jako rekompensatę zarządałem podmiany promocji z iPlusoprocentownik 30% na iPlusoprocentownik 50%![]()
Gdyby ich cały czas tym zasypywał, to w końcu by go mieli dość, no chyba że od razu przywrócą, to już nie ma co ich zasypywać zgłoszeniami.YaHooo pisze:Z góry to skazane jest na porażkę
Wiem o tym, ale nie fair jest to, że wszystko jest inaczej niż było ustalane.YaHooo pisze:Z góry to skazane jest na porażkę
Nie wiem czy takie zsypywanie coś da. Dodadzą meila do czarnej listy i jużryba825 pisze:Gdyby ich cały czas tym zasypywał, to w końcu by go mieli dość
Ogólnie to widzę, że Plus sobie leci coraz bardziej w kulkimarens pisze:Wiem o tym, ale nie fair jest to, że wszystko jest inaczej niż było ustalane.
E tam . Patrz jakie fajne usługi oferuje Plus: http://plus.pl/indywidualna/Uslugi/Aktu ... bieZadbac/YaHooo pisze:Nie mam tu na myśli tylko iPlusa, ale całokształt działalności.
Pijo pisze:E tam . Patrz jakie fajne usługi oferuje Plus: http://plus.pl/indywidual...jOSiebieZadbac/
2/4 reklamacje rozpatrzone pozytywnieYaHooo pisze:Ogólnie to widzę, że Plus sobie leci coraz bardziej w kulki
Oby tak dalejmarens pisze:2/4 reklamacje rozpatrzone pozytywnie![]()
To co powiesz na to jaką ja zamianę miałem:pogodabartek pisze:czyli bardzo mili ludzie z plusa,liczą mi rabat od podstawowej kwoty 70zł,a Ja teraz płacę 56,72 za 7Gb i darmowe ściąganie od 24-9 mam za free w tym abonamencie.
Jak do tego doszo? (w sensie z jakiego abonamentu jaka obniżka po jakim czasie - pewnie ze iPlus110 -50% ale po dwóch latach?)przed: 20GB za 55 zł
Plus jest świetny jeśli chodzi o ofertę dla stałych klientów.po: 7Gb za 52 z kawałkiem
Pierwsza umowa iPlus60 (1GB za 60zł we wrześniu 2007) na dwa lata, przedłużona 4 miesiące przed końcem z rabatem 50% (wziąłem iPlus110, wtedy było chyba 8GB). Następna umowa przedłużona też z rabatem 50% (tu już był iPlus110 z limitem 20GB). No i obecna umowa iPlus7GB z rabatem 30%. Co ciekawe obydwa przedłużenia 50% dostałem od ręki w salonie po pierwszej wizycie, bez wymówień itp...Maciek764 pisze:Jak do tego doszo? (w sensie z jakiego abonamentu jaka obniżka po jakim czasie - pewnie ze iPlus110 -50% ale po dwóch latach?)
Jak widać na moim przykładzieMaciek764 pisze:Plus jest świetny jeśli chodzi o ofertę dla stałych klientów.
Nie mam podstaw do pozytywnego rozpatrzenia nadesłanej reklamacji...YaHooo pisze:Oby tak dalej
Przycinają prędkość.endriu pisze:Więc jak to jest z tym przycinaniem???
Osobiście uważam, że nie jest to przypadkowe. Bardzo się zraziłem do Plusa, po otrzymaniu poleconym odpowiedzi na reklamację iż jest niezasadna. Uważam, że mam rację, oni twierdzą że wszystko jest okej.michals2007q pisze:konsultanci nic nie wiedzą
Prędkości która jest na ograniczeniu nie udało mi się przekroczyć nawet o bajt, chyba nawet na QoS jest ograniczenie.Przycinają prędkości, konsultanci nic nie wiedzą ostatnio sam gadałem z jednym i też wmawiał mi że nie przycinają
No to kicha jak tak...marens pisze:Nie mam podstaw do pozytywnego rozpatrzenia nadesłanej reklamacji...
Przycinają jak najbardziej tak jak w tabelce na ich stronie.endriu pisze:Więc jak to jest z tym przycinaniem???
Możesz sobie sprawdzić QoS jaki masz i wtedy jest 100% pewności czy nałożyli limit.SierraWireless pisze:na infolinii spytalem sie czy limit zostal wykorzystany.
Może stacja ma HSPA 1,8Mb/sA ja nie mogę przebić bariery 1,8mb/s
Albo modem ma ustawione negocjowanie QoS'u tylko 1.8, ewentualnie modem tylko tyle może, albo masz straszne zakłócenia w sieci i tylko tyle można wynegocjować podczas łączenia się z siecią.Maciek764 pisze:Może stacja ma HSPA 1,8Mb/s![]()
No to jakby nieco mało. Mogłoby być lepiej. Moim zdaniem masz słabe warunki i temu nie udaje Ci się osiągnąć więcej. No i jeszcze pozostaje kwestia tego jakiego masz nodeB.Jareva pisze:Wysyłka ok 210kb/s
Kolego Drogi,chyba coś Ci się pomyliło z Orange,a tu jest mowa o iplusie i plus gsm,a w plusie jest,albo była usługa razem lepiej,gdzie jak miałes abonament na telefon minimum 50zł i iplusa,to w telefonie miałeśdarmowego iplusa z abonamentu iplus i pakiety GB.agent07 pisze:@michals2007, tu koledzy dobrze doradzają, przejdź się do salonu i
pamiętaj zapytać czy Tobie nie przysługuję rabat Combo i w jakiej
wysokości (ale to wprzyapdku jeżeli masz przynajmniej 2 usługi). O swoje
trzeba sie upominać