Nokia - serwis

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Darek.
Początkujący użytkownik forum

Nokia - serwis

Post autor: Darek. »

Może macie jakiś pomysł na walkę z serwisem (dochodzenie swojego) :evil: Tydzień temu oddałem Nokię 6021 do naprawy i co ?? Właśnie mi ja oddano z anulowaną gwarancją bo : cyt „ stwierdziliśmy nieautoryzowaną ingerencję” :evil: Kpią sobie ze mnie! Mam telefon od nowości , zawsze przy sobie i na pewno nikt go nie rozbierał. Jeszcze dowiedziałem się ,że dlatego ten wniosek bo płyta główna jest wykrzywiona... Jak to możliwe :?:
NewWalk
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: Nokia - serwis

Post autor: NewWalk »

u mnie anulowali gwarancje z powodu wykrzywionej płyty, i stwierdzili upadek lub zgniecenie telefonu...

ciężka sprawa z serwisem jest. sporo telefonów z naprawy wraca z anulowaną kartą gwarancyjną :(
Darek.

Zaraz , zaraz ale funkcją obudowy jest zabezpieczenie płyty przed uszkodzeniami :evil: czyli jeśli obudowa nie tknięta to jakim cudem skrzywiłem płytę. hm ... :?:
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

Darek. pisze:Zaraz , zaraz ale funkcją obudowy jest zabezpieczenie płyty przed uszkodzeniami :evil: czyli jeśli obudowa nie tknięta to jakim cudem skrzywiłem płytę. hm ... :?:
Obudowę zawsze możesz sobie sam wymienić. :lol:
Darek.

wysłałem reklamację do Noki Poland - zobaczymy jak sie tam traktuje użytkowników Noki...........
Ufo atakuje
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Ufo atakuje »

Ja tylko dodam od siebie, że trzeba wiedzieć do jakiego serwisu się oddaje telefon. Niektóre serwisy wręcz słyną z takich nieczystych zagrań np. anulowana gwarancja z powodu rzekomego zalania. Na niektórych forach poświęconych telefonom to stały temat.
ODPOWIEDZ