Nokia - serwis
Moderator: Moderatorzy
-
Darek.
- Początkujący użytkownik forum
Nokia - serwis
Może macie jakiś pomysł na walkę z serwisem (dochodzenie swojego)
Tydzień temu oddałem Nokię 6021 do naprawy i co ?? Właśnie mi ja oddano z anulowaną gwarancją bo : cyt „ stwierdziliśmy nieautoryzowaną ingerencję”
Kpią sobie ze mnie! Mam telefon od nowości , zawsze przy sobie i na pewno nikt go nie rozbierał. Jeszcze dowiedziałem się ,że dlatego ten wniosek bo płyta główna jest wykrzywiona... Jak to możliwe 
-
NewWalk
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Nokia - serwis
u mnie anulowali gwarancje z powodu wykrzywionej płyty, i stwierdzili upadek lub zgniecenie telefonu...
ciężka sprawa z serwisem jest. sporo telefonów z naprawy wraca z anulowaną kartą gwarancyjną
ciężka sprawa z serwisem jest. sporo telefonów z naprawy wraca z anulowaną kartą gwarancyjną
-
Darek.
Zaraz , zaraz ale funkcją obudowy jest zabezpieczenie płyty przed uszkodzeniami
czyli jeśli obudowa nie tknięta to jakim cudem skrzywiłem płytę. hm ... 
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Obudowę zawsze możesz sobie sam wymienić.Darek. pisze:Zaraz , zaraz ale funkcją obudowy jest zabezpieczenie płyty przed uszkodzeniamiczyli jeśli obudowa nie tknięta to jakim cudem skrzywiłem płytę. hm ...
-
Darek.
wysłałem reklamację do Noki Poland - zobaczymy jak sie tam traktuje użytkowników Noki...........
-
Ufo atakuje
- Mistrz bezprzewodowy
Ja tylko dodam od siebie, że trzeba wiedzieć do jakiego serwisu się oddaje telefon. Niektóre serwisy wręcz słyną z takich nieczystych zagrań np. anulowana gwarancja z powodu rzekomego zalania. Na niektórych forach poświęconych telefonom to stały temat.