Jestem nowy, więc jeżeli załozyłem temat w złym miejscu to przepraszam. Mam pewien problem, który nurtuje mnie od dwoch dni

Pozdrawiam!
Moderator: Moderatorzy
Wloz SIMa z Play do telefonu, zadzwon na jakis inny telefon i zobacz jaki numer sie wyswietli.sp4wners pisze:jednak tam prosi o numer telefonu
AZ Play Online nie da się dzwonić, numer telefonu jest na karcie sim wytłoczony (albo na dużym plastiku z którego wyłamany został mały SIM) i jest napisany w umowie.key pisze:zadzwon na jakis inny telefon i zobacz jaki numer sie wyswietli.
A dokonałeś na początku rejestracji na Play24 ? Konto na Play24 musisz sobie sam utworzyć, nie są tworzone automatycznie po aktywacji karty przez operatora. Możesz rejestrować na numer Play Online 69 (tę kartę , którą chcesz sprawdzać). SMSy powinny być normalnie odbierane przez modem , a dokładnie przez aplikację zarzadzająca połaczeniami (np. brandowany Huawei Mobile Prtner aka Play Online, )sp4wners pisze:Podawałem numer z karty PLAY Online na który mogę otrzymywać smsy, ale też bez żadnego skutku.
Nie bedzie naliczać. Sieć rozłącza połaczenie ok. godzin 24.00 i ok. godziny 9.00, zeby nie było problemów z naliczaniem.sp4wners pisze:y transfer rzeczywiście się nie nalicza, jeżeli ściągam coś od 24:00 do 9:00?
To przełóż kartę do telefonu z obsługą UMTS i spróbuj jeszcze raz .sp4wners pisze: które sluży do łączenia z internetem i na żaden nie przyszedł sms. Już sam nie wiem, zgłupiałem.