Faktycznie umowa na czas nieokreślony, ale abonament 25zł tylko przez 18 miesięcy - później abonament 130zł. Nie wiem, czy to jest taka super oferta - modem 299zł, aktywacja 20zł.
Nie wiem po co takie bzdury wypisywać-opłata jest stała bezterminowa-25zł (przeczytałem przed chwilą cały regulamin promocji), jaki w tym masz cel wprowadzać w błąd innych użytkowników, jesteś z konkurencji-np. Orange nie idzie sprzedaż tam gdzie usługa Nordiska już działa i wydzwania do ludzi codziennie na stacjonarne by wcisnąć na 36-mcy umowę z modemem za 1zł i abonamentem miesięcznym 99zł, limitem 10GB i szybkością do 1Mb/s. Nie zależy mi na masowym kupowaniu aktywacji Nordiska, bo sieć się zapcha, ale jak ktoś chce zaoszczędzić i trochę poszuka to ofertę tą znajdzie. Sieć też tak szybko się nie będzie zapychać jak w przypadku Orange, gdyż na rynku będzie coraz więcej alternatywnych ofert Play, LTE, Team Plus-Solorz. TP i Orange panikują z innego powodu-ludzie na prowincji już nie będą słuchać lania wody przez Konsultantów-że już za parę miesięcy, może za rok jest planowana inwestycja i na Pani/Pana lini ADSL będzie Neostrada 10Mb/s, ale teraz proponujemy CDMA-bez końca (klient płaci 2 abonamenty). Są też inne przepisy w prawie telekomunikacyjnym i możemy zabrać swój nr stacjonarny do np. operatora VOIP i nie płacić abonamentu, albo symboliczne 1zł na rok za utrzymanie numeru, wszystkie usługi dodatkowe typu identyfikacja, przekierowania i itd. za darmo, a całą formalność przeniesienia nr załatwia operator VOIP (na CDMA Nordiska świetnie działa telefon VOIP). Koniec haraczu dla TP za nieróbstwo i brak inwestycji

P.S W przypadku rozwiązania umowy płacimy wyrównanie kosztów modemu i aktywacji