Chcę brać Netie 10MB na łączu TP SA ale mam wielki dylemat. W internecie widze strasznie duzo negatywnych opinii o Netii

Moderator: Moderatorzy
Jak każda pijawka, neostrada będzie działać lepiej. Inna sprawa że opinie piszą tylko niezadowoleni.kamil12173 pisze: Naprawdę to taka zła firma?
A ile zapłacisz na neo 10Mbps?kamil12173 pisze: A chciałem na kablu mieć internet bo teraz za radiowke 2mb place 60zl
2 lata temu tylko przelew. Teraz nie wiem.marens pisze:Nie otrzymałem informacji o możliwości płatności kartą kredytową w Netia Online
Czyli rozumiem, że idą na korzyść klienta.Rilicek pisze:Co do punktu 5. Testowałem go empirycznie i jest tak jak część pogrubiona, oczywiście są pewne ale....
Kod: Zaznacz cały
Internetowa prędkość przesyłania danych zależy od maksymalnej wydajności łącza. W ramach promocji „No Limits z Netia Spot www” opłata aktywacyjna oraz opłata aktywacyjna za Netia Spot pobierana jest w momencie rozwiązania umowy lub zmiany promocji. Wysokość tej opłaty maleje proporcjonalnie do czasu trwania umowy lub promocji, do kwoty 0,01 zł. Podane ceny za Usługi Internetowe obowiązują przy korzystaniu z e-faktury. Netia Spot udostępniany jest przez Operatora na czas trwania Umowy. Brak dodatkowej opłaty za Netia Spot dotyczy momentu zawarcia Umowy. Opłata za Netia Spot i sposób naliczania zawarty jest w Szczegółowych Warunkach Promocji „No Limits z Netia Spot www” Oferta dotyczy technologii LLU/CU.
Zawsze może dostać BMT od TP.kamil12173 pisze:estem myśli że tak potężna firma
Teraz TP ma innowacyjny sposób sprawdzania dostępności usług. Wysyłają klientowi Livebox'a. Jeżeli nie ma on go gdzie podłączyć, stwierdzają BMTwojteks pisze: Zawsze może dostać BMT od TP.