I tu prośba do was, szukam czegoś co zbierze z okolicy jak największą ilość.
Cena do 150pln
Z góry dzięki za informacje.

Moderator: Moderatorzy
A na co Ci łapać cudze sieci? Polecam zapoznanie się z tym wątkiem <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=12593" target="_blank">»WiFi i prawo«</a>seagat pisze:szukam czegoś co zbierze z okolicy jak największą ilość.
YaHooo pisze:A na co Ci łapać cudze sieci? Polecam zapoznanie się z tym wątkiem »WiFi i prawo«seagat pisze:<font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
A co to ma niby znaczyć to napisałeś:seagat pisze:Nikt nie chce łapać cudzych sieci,
Jak dla mnie chcesz złapać największą ilość sieciseagat pisze:szukam czegoś co zbierze z okolicy jak największą ilość.
Antena która będzie łapać więcej sieci będzie powodować wzajemne ich zakłócanie. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale za bardzo przedobrzyć nie można. Jak przesterujesz stopień wejściowy karty, to efekt będzie odwrotny do zamierzonego. To tak jakbyś chciał coś zobaczyć w ciemnym pomieszczeniu i dał sobie (w myśl tezy im więcej tym lepiej) żarówkę 1000W, oślepiła by Cię i mało co byś zobaczył.seagat pisze:antena która będzie (z doświadczenia innych forumowiczów) zbierać więcej, to antena dobra
Kto jest dostawca internetu?seagat pisze:Ponieważ 300m dalej mam dom rodzinny,
Najjaśniejsza Panna Telekomunikacja Polskakey pisze:Kto jest dostawca internetu?seagat pisze:<font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Jeszcze tylko jedna, o którą pyta się kolega key.seagat pisze:Mam nadzieję że teraz rozwiałem wszystkie wątpliwości,
Zatem nie możemy Ci pomóc, bo TP zabrania dzielenia internetu poza lokal.seagat pisze:Najjaśniejsza Panna Telekomunikacja Polska