Witam!
Od wieków (czyli od wydania

) miałem "cudowną" Vistę i jak tylko szybko to było możliwe (czyli już przy PreRelease) przeinstalowałem się na Se7ena. Z mojego HUAWEI od tamtego czasu nie korzystałem, gdyż w domu mam WiFi. Teraz wyjechałem na jakiś czas do rodziców na wieś

, którzy... nie mają stałego dostępu do internetu. Przygotowałem się biorąc starego blueconnecta. Okazało się, że HUAWEI E160 nie ma sterowników do Siódemki... Dwa dni temu wróciłem do domu i dostałem się na to forum, z którego pobrałem driver i Top_NetInfo. Bawiłem się trochę z ustawieniami i wszystko super, tylko wywala błąd z powodu braku pasujących BTSów. To, że nazywają się ERA to nic, przecież dane te same, ale dla pewności poszukałem na necie kilku BTSów T-Mobile i poszukałem ich BTS ID w pliku btsearch. Nie ma ich! I właśnie dlatego piszę. Czy ma ktoś tu plik btsearch_new.xls z nową baza danych zawierającą wszystkie nowe BTSy T-Mobile lub wie, jak rozwiązać problem?
Jakby to miało jakiekolwiek znaczenie, to piszę, że nie korzystam z bety TNI, tylko z ostatniego fulla.
Z góry dziekuję i liczę na szybką odpowiedź.
Pozrawiam
K@mie110