Promocja Biznes Ewerywhere w Orange, cuś pięknego!

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Peternus
Użytkownik forum

Promocja Biznes Ewerywhere w Orange, cuś pięknego!

Post autor: Peternus »

A skoro taka piękna, to umyśliłem sobie ją wziąć. Kupiłem modem bo chciałem ofertę bez modemu na 12 miesięcy. I przystąpiłem do zakupów. Niestety okazało się, że nie da rady, BE Standard, pomimo, że wisi dumnie w cenniku i regulaminie promocji, jest niedostępny. Dzieje się to w sposób tajemniczy. A mianowicie żaden z konsultantów nie umie mi powiedzieć dlaczego tak jest, ani do kiedy, ani czy to awaria, rozmyślili się, albo ki inny diabeł. Nigdzie tez nie natknąłem się na info o czasowym zawieszeniu tej oferty.
Ja odbieram to jako lekceważenie klientów i narażanie ich na straty (u mnie to jakieś 200 zł), a także działanie niezgodne z zasadami bo nie powinna być ogłaszana oferta sprzedaży, jeżeli nie zamierzamy jej realizować. A jeżeli już, to ileż kosztuje powieszenie na BE Standard karteczki - "chwilowo niedostępne"?
Nie kupowałbym modemu, tylko wziął ofertę z modemem i cześć, a tak muszę się gimnastykować i edukować niedouczonych konsultantów w treści regulaminu ogłaszanych ofert handlowych.
Wnioski:
- W Oryndżu jest bałagan, a konsultanci nie mają opracowanych procedur zbierania
informacji od klientów.
- Chyba nakupili cały okręt modemów Huziawej i teraz muszą to jakoś opchnąć.
- Orange ma klienta niewątpliwie w d... :hyhy:
Piotr
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: Promocja Biznes Ewerywhere w Orange, cuś pięknego!

Post autor: krystianb »

No faktycznie jest bałagan, nawet w sklepie internetowym do wyboru jest tylko mini i premium.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Peternus
Użytkownik forum

Re: Promocja Biznes Ewerywhere w Orange, cuś pięknego!

Post autor: Peternus »

O sklep głównie chodzi, bo tylko tam jest nieco lepsza oferta. Ale i konsultanci nic nie mogą z tym zrobić, wiem, bo kilku się starało.
Piotr
ODPOWIEDZ