Tylko ja mam takie uzależnienie zerkania dość często na jakość zasięgu czy to 3G czy 2G w różnych miejscach?
Witam wszystkich i każdego z osobna!
Moderator: Moderatorzy
- codic
- Początkujący użytkownik forum
Witam wszystkich i każdego z osobna!
Swoją przygodę z technologiami "bez kablowymi" rozpocząłem jakiś czas temu, ale dopiero dzisiaj zdecydowałem się zarejestrować. Oczywiście w celu pomocy innym, a także by nauczyć się czegoś nowego, co w przyszłości może zaowocować.
Tylko ja mam takie uzależnienie zerkania dość często na jakość zasięgu czy to 3G czy 2G w różnych miejscach?
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Witam wszystkich i każdego z osobna!
Witaj na forum 
-
zDaleKi
- Stary bywalec bezprzewodowy
Witaj u nas codic.

To się cenicodic pisze:Oczywiście w celu pomocy innym
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
codic witam Cię na forum 
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)