Kabel antenowy
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Kabel antenowy
A kupiłeś kabel? Bestpartner sprzedaje anteny bez kabla, trzeba go osobno zamówić.Matusik1995 pisze:Wie ktoś gdzie to jest?
Nie pomagam na PW!
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Trzeba było zamówić zestaw, np http://www.bestpartner.pl/index.php?art ... tegorie=10. Tutaj masz antenę, konektor +10m kabla. Jak miałeś wcześniej konektor, wystarczyło się skontaktować i zrobiliby zestaw odpowiadający Twoim potrzebom.
To tylko Cybertech łączy swoje anteny na stałe kablem (choć jeśli jest taka potrzeba, to mogą zrobić antenę z gniazdem).
To tylko Cybertech łączy swoje anteny na stałe kablem (choć jeśli jest taka potrzeba, to mogą zrobić antenę z gniazdem).
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
-
- Stały użytkownik forum
Nie byłem nigdy w temacie anten, kupiłem pierwszą którą mi polecił dosyć znający się na rzeczy user. Myślałem, że kabel będzie. No ale już wszystko w porządku, dogadałem się z bestpartnerem przez gg, więc temat już nieważny.
Ciekaw jestem tylko czy cena 56 netto (czyli ponad 60 brutto) za 5m kabla to dużo czy mało.
Ciekaw jestem tylko czy cena 56 netto (czyli ponad 60 brutto) za 5m kabla to dużo czy mało.
-
- Stały użytkownik forum
Trochę sobie życzą, bez problemu można taki kabel kupić za około 20zł netto.
-
- Stały użytkownik forum
Widziałem u nich kable z odpowiednimi końcówkami nawet po 100zł netto (5m), czyli nawet więcej niż niektóre anteny. Mam nadzieję, że płacę za jakość. Dodatkowo irytujące jest, że muszę płacić tylko za pobraniem i nie ma innej możliwości płatności.
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Kabel H155, który oferują, jest można powiedzieć "standardowym" kablem. Nie jest on najgorszy, ale są lepsze o mniejszym tłumieniu. Tak, czy owak za kabel zżynają nieźle, bo np w Cybertechu masz 5 metrów tego samego kabla za 10zł.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA