Ja moge Ci powiedziec...Procio pisze:Czy może mi ktoś powiedzieć co się dzieje?
Przeczytalem cala wasza dyskusje i jako uzytkownik BE z 9 miesiecznym stazem, mimo ze wy korzystacie z OFP, moge wam odpowiedziec na wasze pytania, bo miotacie sie jak ryby w sieci...
Wiec zaczne od tego ze użytkownik robert197456 jest obdarzony bujna wyobraznia

Pierwsza sprawa: nie trzeba resetowac routera, wyjmowac karty czy odlaczac zasilania (sam tak robilem ze strachu przed wykorzystaniem limitu przez pierwsze dni co okazalo sie calkowicie zbedne) zeby dzialaly wam Szczesliwe Godziny, usluga wlaczy sie automatycznie sama... chyba 3 minuty przed godzina w ktorej wlaczaja sie Szczesliwe Godziny...
Dwa. Musicie miec niewykorzystany limit, bo jesli go wykorzystacie nie beda dzialac wam tez Hepi Ałers...
3. Sam tez zauwazylem sporadyczne wypadki przyspieszania internetu wtedy kiedy powinny sie wlaczyc HH... Dziala z pełna predkoscią przez kilka-kilkanascie minut, ale pozniej wszystko wraca do normy czyli 8 Kb/s. Wnioskuje ze jest to spowodowane niedopracowanym przelaczaniem przez Orange całej sieci na tryb "szczesliwy".. Tak czy inaczej to tylko chwilowa usterka moim zdaniem...
Mam nadzieje ze wam wyjasnilem troszke:) pozdro chlopaki