Witam
Mój problem jest taki iż od chwili zalogowania się w serwisie allegro nawigacja po stronie jest uciążliwa wręcz a-reaktywna.
Czego nie mogę doświadczyć na komputerze w pracy.
Problem spędza mi sen z powiek i nie mogę znaleźć przyczyny takiego zachowania.
Zakup lub licytacja na aukcji zajmuje mi około 15minut.
Windows XP pr., KSI - (Kaspersky), Operator Plus, wyłączona wbudowana zapora Windows.
Wszelka ingerencja w ustawienia zapory KSI z mojej strony nie przynoszą rezultatu.
Niezależnie od tego jakiej przeglądarki używam.
Proszę o każdą sugestię która mogłaby wprowadzić mnie na trop.
Problem po zalogowaniu
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Problem po zalogowaniu
Witam ponownie.
Problem leży po stronie sieci. Dzieje się tak gdy wchodzę na strony połączeń szyfrowanych SSL itp. Nie mojego komputera, co przyznał po długiej pracy konsultant Plusa. Wyszło szydło z worka gdy zamontowałem do modemu kartę innego operatora. Jak również swoją kartę do komputera w firmie. Usterka została przyjęta, ale póki co odstępuję do aneksu do umowy który podpisałem. Od Ciechocinka po Brodnicę jest tak samo więc nie wierzę za bardzo w pozytywne rozwiązanie problemu który ciągnie się już od bardzo długiego czasu.
Problem leży po stronie sieci. Dzieje się tak gdy wchodzę na strony połączeń szyfrowanych SSL itp. Nie mojego komputera, co przyznał po długiej pracy konsultant Plusa. Wyszło szydło z worka gdy zamontowałem do modemu kartę innego operatora. Jak również swoją kartę do komputera w firmie. Usterka została przyjęta, ale póki co odstępuję do aneksu do umowy który podpisałem. Od Ciechocinka po Brodnicę jest tak samo więc nie wierzę za bardzo w pozytywne rozwiązanie problemu który ciągnie się już od bardzo długiego czasu.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Problem po zalogowaniu
6ymon to bardzo dziwne co piszesz. Bo ja korzystałem z SSL na swoim iPlusie i jeszcze nie miałem takiego problemu. Być może to jakiś problem lokalny?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)