Przy próbie połączenia wyświetla się napis.
"Proces hosta dla usuług systemu Windows - zatrzymano działanie i zamknięto. Poprawne działanie aplikacji zostało zatrzymane z powodu problemu. System Windows powiadomi Cię, jeśli będzie dostępne rozwiązanie".
Używam iplus menagera i modemu huwei. Następnie próbuje się łączyć przez CSD. Ustawienia iplus menagera były kilka razy sprawdzane i resetowane więc jest raczej ok. Wyłaczyłem na razie CSD.
Komputer wrócił dopiero od informatyka, jest czysty podziałał jeden dzień i takie kwiatki. Ktoś wie co należałoby sprawdzić, z czego może to wynikac? Zasięg mam jak zwykle kiedy działał (2 kreski)
Iplus - problem
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Iplus - problem
O połączeniu przez CSD zapomnij od razu, sprawdź programem <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a> ale musisz wyłączyć iPlus Managera.uzdi pisze:Używam iplus menagera i modemu huwei. Następnie próbuje się łączyć przez CSD
Nie pomagam na PW!
-
- Użytkownik forum
Po całej nocy konfiguracji połączeń, 200 zawieszeniach aplikacji i przetestowaniu wszystkich możliwych konfiguracji dziękuję za ten programik. To już chyba wolę system od nowa i wgrać. W prawdzie kilka razy mi się udało połączyć , ale po około minucie bez powodu rozłącza.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Być może masz jakiś wirus. A połączenie <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7211" target="_blank">»Dial-up«</a> działa?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)