linux live cd a sterowniki do kabla usb
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
linux live cd a sterowniki do kabla usb
Witam. W pracy zmienili mi komputer i niestety na moją niekorzyść jest on z Win7 co objawia się problemami z zainstalowaniem czegokolwiek bo nie znam hasła, i tak instalacja pc suite nie dochodzi do skutku ma ktoś pomysł jak to obejść? Rozważam jeszcze odpalenie linuxa live cd tylko że problemem może być brak sterów do kabla aby za jego pomocą łączyć się z telefonem jak to widzicie?
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: linux live cd a sterowniki do kabla usb
Nie tak łatwo i nie w sposób, którego nie zauważyliby administratorzy. Po to jest ograniczenie konta użytkownika, żebyś właśnie nie instalował niepotrzebnych rzeczy.lukaszm pisze:ma ktoś pomysł jak to obejść?
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Raczej takiego problemu nie będzie.lukaszm pisze:Rozważam jeszcze odpalenie linuxa live cd tylko że problemem może być brak sterów do kabla
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Ja raczej obstawiam, że będzie problem z uruchomieniem czegokolwiek z cd, no chyba że admin zapomniał o usunięciu botowania z cd czy usb...
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Stały użytkownik forum
straszni służbiści z moich adminów w pracy. Jedyny co się udało zrobić to że stary do kabla się zainstalowały bo mogę przeglądać zawartość telefonu, słuchać muzyki etc. jak zwykle zapomniałem knopixa