Mam może dość "błache pytanie" ale wole się upewnić, mianowicie zawsze odnawiają mi limit 16 każdego miesiąca, wczoraj niestety potrzebowałem ściągnać więcej, a nie mogłem czekać do 16 tego miesiąca, wiedz zadzwoniłem do BOK (1szy raz dzwoniłem tam nigdy wcześniej nie miałem potrzeby), po wybraniu odpowiedniego działu połączyłem się z miła panią która poprosiła mnie o nr. konta abonamenta, nr. abonamencki i kod 4 cyfrowy, po podaniu danych poinformowała mnie ,że limit o jaki poprosiłęm czyli o doładowanie o 2gb bd miał zaraz dostępny. Po upływie paru min. faktycznie tak było, wykorzystałem dokładnie te 2gb danych i potem zobaczyłem oczywiście dokładne przycięcie predkości do "normalnej po limitowej". Wszystko było oki, ale dziś rano wstaję, włączam ruter, pc, i patrze a tu śmiga mi z normalną prędkościa, już zjechałem jakięs 180mb i nic (wiem ,że może powinien się z tego ciszyć), ale poprostu dziwię sie ponieważ przedtem tak nigdy nie miałem, a nie chce ponieśc jakiś dodatkowych opłat za to. Dlatego mógły mi ktoś odpowiedzieć czy to normalne lub czemu tak jest - i czy to jest <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> darmowe?? Pozdrawiam i przepraszam jeśli mój problem jest "noobski".
Miłego dnia wszystkim!