wystarczy SMS o treści START na numer 8002 - najlepsze jest to że bonus z doładowań jest również przedłużany i tym sposobem mam 3GB ważne do 10.2013 roku

Na razie pozamiatane jeśli chodzi o prepaid do internetu !!!
Moderator: Moderatorzy
To jest błąd. Ważność bonusu się nie zmienia, choć w Orange On-line twierdzi inaczej.drozda pisze:bonus z doładowań jest również przedłużany i tym sposobem mam 3GB ważne do 10.2013 roku
W ważności konta tak, ale nie w cenie jednostki 1 MB, gdzie w OFnK kosztuje ona 10 gr a w POnK tylko 3 gr. Do tego Nocny Transfer 24-9, prawdę mówiąc oferta nie do przebicia, gdy jest się w zasięgu Play.drozda pisze:Na razie pozamiatane jeśli chodzi o prepaid do internetu !!!
Obyś nie miał racji.ezaq pisze: To jest błąd. Ważność bonusu się nie zmienia, choć w Orange On-line twierdzi inaczej.
Jak dla mnie to 1 MB może i złotówkę kosztować, póki dają gigabajty bonusu przy doładowaniach.Linuxiarz pisze: W ważności konta tak, ale nie w cenie jednostki 1 MB, gdzie w OFnK kosztuje ona 10 gr a w POnK tylko 3 gr.
Kiedyś miałem ważność konta oraz bonusu 1 dzień i dokonałem przelewu SMS. Ważność obu przedłużyła się do 5 dni, jednak bonus przepadł dnia następnego. Dlatego podejrzewam, że to błąd. Choć chciałbym się mylić. Osobiście mam 9 GB bonusu i jeśli mi przepadnie za ok. 2 miesiące to złożę reklamację (mam zachowany sms z info o ważności do 05.10.2013). A jeśli to jest błąd to nawet nie wiadomo teraz kiedy ważność bonusu się kończy, bo nie pamiętam dokładnej daty.M@jkel pisze:Obyś nie miał racji.ezaq pisze:<font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Na jakiej podstawie twierdzisz, że to błąd ?ezaq pisze: To jest błąd. Ważność bonusu się nie zmienia, choć w Orange On-line twierdzi inaczej.
Niestety, ale to tylko błąd systemu. Na Telepolis ludzie już przeprowadzili eksperymenty mające na celu stwierdzenie stanu faktycznego. Niestety, ale z wynikiem negatywnym, gdyż po upływie starego terminu ważności bonus został wyzerowany.zimplusowany pisze:"Masz łącznie 21292,9 MB na połączenia z internetem ważne do 05.10.2013".
W/w komentarz potwierdzony w dyskusji dalej przez samego rzecznika.W zastępstwie Wojtka potwierdzam, że ważność bonusów GB w Orange Free na Kartę jest zgodna z ważnością konta i skorzystanie z promocji "2 razy lepiej w Orange" wydłuża ważność tych bonusów.
Kumulacja działa jak najbardziej i nie tylko nie jest wykluczona, ale nawet jest opisana w regulaminie OFnK:marens pisze: Gdzieś czytałem, że kumulacja działa mimo tego, że w regulaminie jest to wykluczone w OFnK.
Zresztą jeśli masz na koncie ponad 11 GB bonusu, to przecież sam też musiałeś z tego skorzystać!5. Jeżeli Użytkownik posiadając ważny i niewykorzystany Bonus doładuje ponownie konto to dotychczasowe środki dostępne w ramach Bonusu zostaną powiększone o kolejną wartość Bonusu, a termin ważnosci dotychczasowego Bonusu zostanie przedłużony o ilość dni przypisaną do wartości ostatniego doładowania, licząc od daty tego doładowania.
No i niestety bonus zeżarło. Mam tylko około 100 MB należnych z tytułu posiadania dyszki na koncie głównym.Chris-Kr pisze:Więc koniecznie daj znać jaki był efekt.
Ale ja mówię o tej promocji:Chris-Kr pisze:Zresztą jeśli masz na koncie ponad 11 GB bonusu, to przecież sam też musiałeś z tego skorzystać!
Złożyłem reklamację, zobaczymy jaka będzie odpowiedź.Maciek764 pisze:Pisz reklamację, podobno wydłużają czas ze względu na błąd w systemie.
Nieluckd pisze:Czy karta musi być zarejestrowana?
Telefonicznie, przez konsultanta BOKluckd pisze:M@jkel jak składałeś reklamację bo mi 5GB przepadło? Czy karta musi być zarejestrowana?
Rzecznik na blogu kazał do siebie pisać, to napisałem - i efekt jest, w przeciwieństwie do wcześniejszej odmowy podpartej regulaminem OFnK.Witam,
W nawiązaniu do zgłoszenia, które wpłynęło do Rzecznika Klienta GTP uprzejmie informuję, że utracony pakiet danych został zwrócony. Czas ważności pakietu został ustalony do dnia 06.10.2013 r. (zgodnie z czasem ważności konta głównego numeru).
Za powstałe niedogodności serdecznie przepraszamy.
Z pozdrowieniami
XXX
Starszy Specjalista ds. obsługi klienta Indywidualnego
Dział Obsługi Interwencji Orange Mass Market
Orange Customer Service
Więc teraz przygotuj się psychicznie na to, że wkrótce będziesz musiał składać reklamację, bo te 20 GB przepadnie Ci w takim terminie, w jakim dotychczas przepaść miało.hubert pisze:Wiec wyslalem esa na 8002 o tresci start i........bingo!!!
Pakiet 20 gigabajtow wazny do 2013 :-D
Nie ładować i reklamować.hubert pisze:Doładować, czy nie doładować, doładować czy nie doładować, doładować, czy nie doładować......