Nie wiedziałam za bardzo gdzie założyć ten temat, ale mam problem. W Play24 nie wyświetla mi się stan dostępnych GB. Trochę to uciążliwe nie wiedzieć ile zostało mi do końca transferu. Ostatnio przechodziłam na inną taryfę.
Pozdrawiam.
Dostępny transfer w play
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Dostępny transfer w play
Jaką na jaką?
Pytanie czy też pakiet nie zniknął przy zmianie taryfy. Zadzwoń do BOK.
Gdyby coś to można sprawdzać na telefonie transfer przybliżony, z reguły niższy - na Symbianach i S40 to opcja wbudowana, na "LG OS" tak samo, na Androidach to jest do tego wiele programów.
Pytanie czy też pakiet nie zniknął przy zmianie taryfy. Zadzwoń do BOK.
Gdyby coś to można sprawdzać na telefonie transfer przybliżony, z reguły niższy - na Symbianach i S40 to opcja wbudowana, na "LG OS" tak samo, na Androidach to jest do tego wiele programów.
Ostatnio zmieniony 2011-10-26, 19:03 przez ra-v, łącznie zmieniany 1 raz.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Moja siostra ma ten sam problem.
Oto co otrzymała w wiadomości od BOK
Oto co otrzymała w wiadomości od BOK
W odpowiedzi chciałabym Panią bardzo przeprosić i poinformować, iz zaistniała sytuacja jest wynikiem błędu technicznego, który dotyczy tylko wyświetlania dostępnych środków, a prawdziwe wartości są zachowane. Błąd zostanie wkrótce usunięty. Chciałabym dodać, prawidłowe zużycie można sprawdzić w „dymku” w kolumnie „Koszt” lub przeglądając historię połączeń po saldzie danych. Jeszcze raz przepraszam za wszelkie niedogodności.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
-
- Pracownik operatora
Hej,
podeślij mi numer telefonu na Priv zobacze co jest nie tak.
podeślij mi numer telefonu na Priv zobacze co jest nie tak.
Forum "Bez Kabli" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym sieci P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.
-
- Stary wyga bezprzewodowy

I najważniejsze to nie rozłączanie sesji co 1.94Gb(przy nocnym ściąganiu) gdy się zatnie, wiec zgłaszać nie będę bo(pewno i tak nic z tym nie zrobicie bo jak cos wam nie na reke to od razu gdy komuś (czyt-rozłączanie sesji co 1.94GB) to macie to głęboko w poważaniu) gdy jest zepsute paradoksalnie działa wyśmienicie
Ps. ostatnio jakoś dziwnie mi mało internetu idzie nie wnikam, nie zgłaszam i się ciesze bo możliwe, ze coś działacie nareszcie w tej szumnie nazwanej sieci 4G(szkoda tylko ze kolo 3,9 nie leżała nawet)
Edycja- Moj post był pokierowany upustem złości za wysyłanie spamu na mój numer ostatnimi czasy po kilkadziesiąt wiadomości z reklama waszego internetu gdzie zachęcacie do przejścia na abonament. Rozumiem raz ale nie 30, 50 czy więcej gdy zakończę sesje...
Ptaszki cwierkały, ze zaszły zmiany w obsludze konta play4foryou2 wypadalo by profil zaktualizowac bo nawet nie wiadomo czy zwracac sie przez per Pani czy per Pan...