Dostępny transfer w play

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Marta_n
Stały użytkownik forum

Dostępny transfer w play

Post autor: Marta_n »

Nie wiedziałam za bardzo gdzie założyć ten temat, ale mam problem. W Play24 nie wyświetla mi się stan dostępnych GB. Trochę to uciążliwe nie wiedzieć ile zostało mi do końca transferu. Ostatnio przechodziłam na inną taryfę.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ra-v
Mistrz bezprzewodowy

Re: Dostępny transfer w play

Post autor: ra-v »

Jaką na jaką?
Pytanie czy też pakiet nie zniknął przy zmianie taryfy. Zadzwoń do BOK.

Gdyby coś to można sprawdzać na telefonie transfer przybliżony, z reguły niższy - na Symbianach i S40 to opcja wbudowana, na "LG OS" tak samo, na Androidach to jest do tego wiele programów.
Ostatnio zmieniony 2011-10-26, 19:03 przez ra-v, łącznie zmieniany 1 raz.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Awatar użytkownika
Yanusz
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Yanusz »

Moja siostra ma ten sam problem.
Oto co otrzymała w wiadomości od BOK
W odpowiedzi chciałabym Panią bardzo przeprosić i poinformować, iz zaistniała sytuacja jest wynikiem błędu technicznego, który dotyczy tylko wyświetlania dostępnych środków, a prawdziwe wartości są zachowane. Błąd zostanie wkrótce usunięty. Chciałabym dodać, prawidłowe zużycie można sprawdzić w „dymku” w kolumnie „Koszt” lub przeglądając historię połączeń po saldzie danych. Jeszcze raz przepraszam za wszelkie niedogodności.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
play4you2
Pracownik operatora

Post autor: play4you2 »

Hej,
podeślij mi numer telefonu na Priv zobacze co jest nie tak.
Forum "Bez Kabli" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym sieci P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.
atento
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: atento »

:cwaniak: Ja bym podesłał swój ale od paru dni zaciął się stan na P24, wiec po korzystam(cale 79Mb na stanie), kiedyś może naprawicie... cyklicznie kilka razy w miesiącu nie podliczacie mi sesji ;) , sesje ktore zaczynaja sie w nocy nie sa czesto podliczane, kiedyś jak skonczyla mi sie usluga nocnego sciagania i na koncie bylo wielkie 0 używałem sobie darmochę 2 dni dopóki się nie rozłączyłem, czesto takze nie podlicza gdy reperujecie stacje bazowa i sie podłącze gdy tylko sie pojawi :hyhy: kiedys już wspominałem ze można trafic nawet na sesje bez ograniczenia prędkości ;)

I najważniejsze to nie rozłączanie sesji co 1.94Gb(przy nocnym ściąganiu) gdy się zatnie, wiec zgłaszać nie będę bo(pewno i tak nic z tym nie zrobicie bo jak cos wam nie na reke to od razu gdy komuś (czyt-rozłączanie sesji co 1.94GB) to macie to głęboko w poważaniu) gdy jest zepsute paradoksalnie działa wyśmienicie

Ps. ostatnio jakoś dziwnie mi mało internetu idzie nie wnikam, nie zgłaszam i się ciesze bo możliwe, ze coś działacie nareszcie w tej szumnie nazwanej sieci 4G(szkoda tylko ze kolo 3,9 nie leżała nawet)

Edycja- Moj post był pokierowany upustem złości za wysyłanie spamu na mój numer ostatnimi czasy po kilkadziesiąt wiadomości z reklama waszego internetu gdzie zachęcacie do przejścia na abonament. Rozumiem raz ale nie 30, 50 czy więcej gdy zakończę sesje...

Ptaszki cwierkały, ze zaszły zmiany w obsludze konta play4foryou2 wypadalo by profil zaktualizowac bo nawet nie wiadomo czy zwracac sie przez per Pani czy per Pan... Obrazek
ODPOWIEDZ