Źródło: http://www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=3021
Moderator: Moderatorzy
Zdecydowanie nie maJo_gurt pisze:Czy ja wiem czy jest się z czego cieszyć?
Popieram, dalej zamiast 5 opów (netowych) mamy 3+1 a nawet patrząc na to co t-mobile z orange kombinuje to 2+1Patryk pisze:Zdecydowanie nie ma
Ale Networks! to nie będzie sojusz na zasadach brytyjskich...tylko fizyczna infrastruktura będzie wspólna, i to też nie całkowicie.krystianb pisze:a nawet patrząc na to co t-mobile z orange kombinuje to 2+1
Też tak uważam.Patryk pisze:Zdecydowanie nie ma
Wszystko do tego zmierza.krystianb pisze:Popieram, dalej zamiast 5 opów (netowych) mamy 3+1 a nawet patrząc na to co t-mobile z orange kombinuje to 2+1
Maciek764 pisze:a jestem ciekawy czy dalej CP będzie jechał na 900'tce Aero2 + LTE a Plus na swoich czy zamieszają coś w infrastrukturze.
Moloch to za mało powiedziane...Jo_gurt pisze:Powstaje moloch.
Jak będą tak wojować jak Plus teraz wojuje to nie wróżę sukcesu.Ogrom pasma, jakby mądrze to wykorzystać to można rynek zawojować i wykosić konkurencję.
Ale może taki moloch będzie w stanie pokryć dużą część kraju LTE?Jo_gurt pisze:Czy ja wiem czy jest się z czego cieszyć? Powstaje moloch.
Zdecydowanie to na pewno nie cieszą się pracownicy Plusa z czystek jakie wprowadził Solorz. Wiele osób straciło pracę.Patryk pisze:Zdecydowanie nie ma
Przyjdą studenciaki ze Sferii to będzie sieć ze ho ho !wigi83 pisze:Zdecydowanie to na pewno nie cieszą się pracownicy Plusa z czystek jakie wprowadził Solorz. Wiele osób straciło pracę.
Żeby się w Plusie sieć nie skończyła tak jak w Playu, że stoisz koło anteny UMTS a telefon nagle w GSM wpada.Przyjdą studenciaki ze Sferii to będzie sieć ze ho ho !
Tego się najbardziej obawiam - upadku jakościowego Plusa.Żeby się w Plusie sieć nie skończyła tak jak w Playu
Patryk pisze:Tego się najbardziej obawiam - upadku jakościowego Plusa.<font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>