Właśnie przy opcji 4Mb/s upload jest max. 512.abber pisze: a przy włączonej opcji większe prędkość do 4mb/s prędkośc wysyłania nie zwiększa sie ?
Niestety Play ma takie dziwne ograniczenia.
Moderator: Moderatorzy
Właśnie przy opcji 4Mb/s upload jest max. 512.abber pisze: a przy włączonej opcji większe prędkość do 4mb/s prędkośc wysyłania nie zwiększa sie ?
Przy 1Mb/s jest ograniczenie do 384 tak jak w abonamentach.abber pisze:a przy zwykłej opcji 1mb/s jakie są ograniczenia hmm faktycznie dziwne, a Plus ma ograniczenia co do wysyłu ?
Internet backupujesz? Mobilne łącza nie są do tego przystosowane.abber pisze:70 zł tylko 10Gb.... i to nędzne 50 GB w nocy
Używasz FF, czy mógłbyś błędy ortograficzne na bieżąco poprawiać!abber pisze:transwer
No to potrzebujesz co najmniej 1,5Mb/s UL.abber pisze:Rozmowy HD ;]
Każdy ma wolny wybór, jak się Play podoba to bierz ja jednak prepaidem bym sprawdził jak działa w Twojej lokalizacji żeby potem nie narzekać jaki to Play zły.abber pisze:Play jest bardzo kuszący.
Takie coś to ja jestem w stanie osiągnąć tylko w HSPA Orange i to stojąc pod stacją.No to potrzebujesz co najmniej 1,5Mb/s UL.
A tu nowe sadzisz. Zdanie zaczynamy dużą literą!abber pisze:przepraszam, poprawiłem