Dobra. Jeśli trochę zamieszałem, upraszam wybaczenia, ale literaci już tak mają, że proste środki wyrazu są dla nich zbyt proste. Witam wszystkich. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum mnóstwo pożytecznych informacji na temat tego diabelskiego ustrojstwa, które sprawia mi tyle problemów, a bez którego już nie wyobrażam sobie pracy i relaksu.
Cześć
Moderator: Moderatorzy
-
terebka
- Początkujący użytkownik forum
Cześć
Fajnie jest znaleźć w Otchłani Internetu miejsce, gdzie można znaleźć instrukcję obsługi drzwi prowadzących do tejże Otchłani.
Dobra. Jeśli trochę zamieszałem, upraszam wybaczenia, ale literaci już tak mają, że proste środki wyrazu są dla nich zbyt proste. Witam wszystkich. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum mnóstwo pożytecznych informacji na temat tego diabelskiego ustrojstwa, które sprawia mi tyle problemów, a bez którego już nie wyobrażam sobie pracy i relaksu.
-
Grzechu
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Cześć
terebka, witaj na forum 
"Kiedy ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca."
Zapraszam na forum o laptopach. (Notebooki, netbooki, tablety)
-
Grzechu
- Stary wyga bezprzewodowy
terebka, hehe dobre piwko nie jest złe 
"Kiedy ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca."
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
terebka witaj u nas 

Fajneterebka pisze:Fajnie jest znaleźć w Otchłani Internetu miejsce, gdzie można znaleźć instrukcję obsługi drzwi prowadzących do tejże Otchłani.![]()
Z pewnościąterebka pisze:Mam nadzieję, że znajdę na tym forum mnóstwo pożytecznych informacji na temat tego diabelskiego ustrojstwa
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)