czytam i szukam po różnych forach od dłuższego czasu, jednak jeszcze nie udało mi się podjąć decyzji, mam nadzieję że mi pomożecie

Szukam routera, budżet 150zł, maksymalnie 200zł. Teraz szczegóły:
- net obecnie 25mbps, lecz prawdopodobnie w przeciągu 2-3 miesięcy będzie to już 100mbps, modem od ISP to CISCO (jak potrzeba podam dokładny model)
- podpięte do niego będą:
- komp stacjonarny - obecnie DWL-G520, po zwiększeniu przepustowości będzie do wymiany
- laptop z sieciówką N
- laptop bez sieciówki N
- 3x PDA bez sieciówki N
- PS3
Najczęściej 3 kompy są włączone jednocześnie, raczej nie ma tak że wszystko na raz jest podłączone

- sygnał musi przejść przez dwie ściany betonowe i pokryć mieszkanie 80m2
Obecnie posiadam Dlinka DIR-300, lecz ostatnio strasznie zamula i często się zawiesza. Nie pomaga zmiana FV na nowsze/starsze, DD-WRT nie udało mi się wgrać mimo usilnych prób. Dlatego też myślę o zmianie na coś nowszego.
Wydaje mi się że najlepszym wyjściem dla mnie byłby router z jednoczesną obsługą b/g i n, lecz takowe "trochę" przekraczają mój budżet, więc postawię tylko na N...
Wybór ograniczyłem do 4 egzemplarzy, ale to jest oczywiście wybór laika w tej dziedzinie

- Linksys E1000
- Linksys E1200
- D-Link DIR-635
- TP-Link TL-WR1043ND
Ten ostatni wydaje się najrozsądniejszym wyborem, polecany przez wielu, lecz zraziłem się kiedyś do tej firmy, ale jak faktycznie taki dobry to spróbuję ponownie

Mam nadzieję że uda mi się tutaj uzyskać jednoznaczną odpowiedź co kupić i w końcu będę mógł komfortowo korzystać z dobrodziejstw internetu

Pozdrawiam serdecznie