Uzywam internetu Netto, laduje go na cpn kupujac doladowanie blau.de, ale w zwiazku ze slabym zasiegiem przezucilem sie na lidl mobile.. Problem polega jednak na tym, ze nie przeczytalem iz mozna doladowywac tylko z niemieckiego konta bankowego. Na szukanie lidla nie mam czasu, zwlaszcza, ze nie wszedzie sa karty i doladowania, jedziemy prosto na barke wiec jedyna opcja jest kupno doladowania na cpn. Lidl Mobile opiera sie na sieci O2.. Pytanie wiec moje, czy zwykle doladowanie do O2 zadziala? W NettoKOM kupuje blau.de i dziala wiec chyba nie powinno byc problemu?
Innym podpowiem, ze plywam na barce i mam Ortel / Lebare (telefonowanie) oraz NettoKOM / Lidl Mobile (internet), w obydwu pierwszych przypadkach siec to E-PLUS, w drugich O2.. Tam gdzie musze wychodzic na deck porozmawiac, to przy O2 moge siedziec w kibelku i mam 4-5 kresek ;] Polecam siec O2.. E-PLUS ma strasznie slaby zasieg. Szkoda tylko, ze Lebara tak drogo wychodzi bo 15c za inicjacje i 4za minute, a przy ortelu za 10 eu kupujemy pakiet 500min i nic nie placimy za inicjacje co przeklada sie na 2c za minute ;]
Pozdrawiam
P.S. Teos ja plywam na tankowcu / Adrianie, a Ty?

EDIT: ale sie rozpisalem, a na poprzedniej stronei ktos napisal ze doladowania o2 dzialaja ^^ to zadam z kolei pytanie z innej parafii bo w srode jade. Rozumiem, ze trzeba aktywowac, dziala to jak wszedzie indziej tzn dzwonie pod jakis numer, gosciowi podaje dane on mi kaze poczekac 30min uruchomic ponownie i juz moge korzystac czy musze to zrobic przez internet bo cos takiego ktos pisal wczesniej, czy moge to zrobic z naszego kraju?
BTW. Na jakiej stronie mozna sie logowac do lidla? Spr stan konta faktury ile gb zostalo jeszcze? Bo Teos podawal wczesniej jakies cytaty.