Niby już było (tutaj), ale może kolejna próba??Najwięcej użytkowników 92 było obecnych Sob Lis 12 07:43:25 2005
Jakaś data??
Moderator: Moderatorzy
Niby już było (tutaj), ale może kolejna próba??Najwięcej użytkowników 92 było obecnych Sob Lis 12 07:43:25 2005
1 MAJAJojo pisze:Trzeba tylko ustalić odpowiednią porę i dzień
Spoko może być, jeśli chodzi o godzinę to coś koło 20 (mam nadzieję że nie ma M jak Miłość, bo 50% osób było by mniejJaco pisze:1 MAJA
Jak dziś? U mnie jest na kalendarzu 30 kwietniaNewWalk pisze:To już DZIŚ
No to sie przygotuj na te 50%fanta88 pisze:mam nadzieję że nie ma M jak Miłość, bo 50% osób było by mniej![]()
Z jednej strony podejmiemy próbę bicia rekordu, a z drugiej sprawdzimy ile użytkowników wytrzyma serwerSelvis pisze: A co do mnie, to jeśli będę w pobliżu kompa, to się dołączę.
Inna sprawa czy serwer Forum to wytrzyma. Już kilka razy się zdarzało, że był przepełniony.
nie wiem jak ja to wymysliłemBliSki pisze:Jak dziś? U mnie jest na kalendarzu 30 kwietniaNewWalk pisze:To już DZIŚ
Świetny pomysł!!!BliSki pisze: Planowane jest postawienie nowego serwera z nową wersją phpBB![]()
Na Forum jest 27 użytkowników :: 4 Zarejestrowanych, 1 Ukrytych i 22 Gości
Najwięcej użytkowników 92 było obecnych Sob Lis 12 08:43:25 2005
Zarejestrowani Użytkownicy: fanta88, Jaco, pablo, Selvis
Wyjąłeś mi to z ust.BliSki pisze:Mało nas, mało nas....do pieczenia chleba
Statystyki obejmują tylko ostatnie 5 minut, więc trzeba się zgrać właściwie co do minuty. I nie wystarczy być zalogowanym, ale należy aktywnie uczestniczyć przeglądając lub odpowiadając.fanta88 pisze:Jak na razie jest cienko, ale umówmy się że czas jest do 21.00.
No niestety nie i chyba taki zaplanowany rekord nie przejdzie.Selvis pisze:No i po wszystkim.
Jak widać nic z rekordu nie wyszło.
Kilka słów komentarza.fanta88 pisze:Rośnie zainteresowanie internetem komórkowym i ten dział się szybko rozwija, co za tym idzie coraz więcej osób szuka info o takowym necie i trafia do nas, My im oczywiście pomagamy i jest nas na forum coraz więcej, choć statystyki mówią inaczej
Hehe, wtedy ich infolinie nie miałby co robićJaco pisze:Ja myślę że skoro już to forum istnieje to operatorzy którzy sprzedają takie usługi powinni przy zakupie informować że jest takie forum
BliSki pisze:Kiedyś było tak, że wiele osób szukało informacji a tych nie było za wiele i dużo było do powiedzenia w tym temacie.fanta88 pisze:Rośnie zainteresowanie internetem komórkowym i ten dział się szybko rozwija, co za tym idzie coraz więcej osób szuka info o takowym necie i trafia do nas, My im oczywiście pomagamy i jest nas na forum coraz więcej, choć statystyki mówią inaczej
Teraz mamy dobre opracowania i FAQ, wiele osób z tego korzysta (co widać po statykach ile razy ten wątek był przeglądany) i nie zadają już pytań