Spoko może być, jeśli chodzi o godzinę to coś koło 20 (mam nadzieję że nie ma M jak Miłość, bo 50% osób było by mniej )
Ja <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> będę, ale wątpię żeby to się udało...
fanta88 pisze:mam nadzieję że nie ma M jak Miłość, bo 50% osób było by mniej
No to sie przygotuj na te 50%
Tasiemiec jednak leci pomimo święta.
A co do mnie, to jeśli będę w pobliżu kompa, to się dołączę.
Inna sprawa czy serwer Forum to wytrzyma. Już kilka razy się zdarzało, że był przepełniony.
Selvis pisze:
A co do mnie, to jeśli będę w pobliżu kompa, to się dołączę.
Inna sprawa czy serwer Forum to wytrzyma. Już kilka razy się zdarzało, że był przepełniony.
Z jednej strony podejmiemy próbę bicia rekordu, a z drugiej sprawdzimy ile użytkowników wytrzyma serwer
Ja tylko dodam, że nie ilość a jakość jest najważniejsza
A co do serwera, to jak kiedyś wytrzymał to i teraz wytrzyma...
Planowane jest postawienie nowego serwera z nową wersją phpBB
Dodam, że Administrator Marcin szuka osoby, która sie tym zajmie profesjonalnie i za pewną opłatą. W tej sprawie, możecie się do mnie zwracać na PW
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Stan z 20:00 (ale trzeba wziąć poprawkę, że moge mieć trochę przesunięty czas - choc satelitka podawała 20:00)
Na Forum jest 27 użytkowników :: 4 Zarejestrowanych, 1 Ukrytych i 22 Gości
Najwięcej użytkowników 92 było obecnych Sob Lis 12 08:43:25 2005
Zarejestrowani Użytkownicy: fanta88, Jaco, pablo, Selvis
fanta88 pisze:Jak na razie jest cienko, ale umówmy się że czas jest do 21.00.
Statystyki obejmują tylko ostatnie 5 minut, więc trzeba się zgrać właściwie co do minuty. I nie wystarczy być zalogowanym, ale należy aktywnie uczestniczyć przeglądając lub odpowiadając.
No i po wszystkim.
Jak widać nic z rekordu nie wyszło.
Zmykam więc zająć się czymś pożytecznym (ale na pewno nie oglądaniem szmatławego tasiemca "M jak cośtam").
Pozdrowienia dla tych, którzy próbowali.
Selvis pisze:No i po wszystkim.
Jak widać nic z rekordu nie wyszło.
No niestety nie i chyba taki zaplanowany rekord nie przejdzie.
Rośnie zainteresowanie internetem komórkowym i ten dział się szybko rozwija, co za tym idzie coraz więcej osób szuka info o takowym necie i trafia do nas, My im oczywiście pomagamy i jest nas na forum coraz więcej, choć statystyki mówią inaczej
Nie widzę sensu prowadzić dalej tego tematu, więc zamykamModerator ->fanta88
fanta88 pisze:Rośnie zainteresowanie internetem komórkowym i ten dział się szybko rozwija, co za tym idzie coraz więcej osób szuka info o takowym necie i trafia do nas, My im oczywiście pomagamy i jest nas na forum coraz więcej, choć statystyki mówią inaczej
Kilka słów komentarza.
Kiedyś było tak, że wiele osób szukało informacji a tych nie było za wiele i dużo było do powiedzenia w tym temacie.
Teraz mamy dobre opracowania i FAQ, wiele osób z tego korzysta (co widać po statykach ile razy ten wątek był przeglądany) i nie zadają już pytań
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Tak jak piszesz @BliSki.Jak taki net był nowością to każdy szukał jakiego kolwiek info jak to działa i czy da się z tego korzystać.Ja myślę że skoro już to forum istnieje to operatorzy którzy sprzedają takie usługi powinni przy zakupie informować że jest takie forum i tam również można zasięgnąć informacji w razie problemów.Oczywiście nie zrobią tak bo ONI wiedzą najlepiej.
Czy widzicie to co ja:
"Najwięcej użytkowników 114 było obecnych Wto Cze 5 23:03:39 2007"
No i samo wyszło
Rekord poprawiony o 22.
BliSki pisze:
fanta88 pisze:Rośnie zainteresowanie internetem komórkowym i ten dział się szybko rozwija, co za tym idzie coraz więcej osób szuka info o takowym necie i trafia do nas, My im oczywiście pomagamy i jest nas na forum coraz więcej, choć statystyki mówią inaczej
Kiedyś było tak, że wiele osób szukało informacji a tych nie było za wiele i dużo było do powiedzenia w tym temacie.
Teraz mamy dobre opracowania i FAQ, wiele osób z tego korzysta (co widać po statykach ile razy ten wątek był przeglądany) i nie zadają już pytań
Jednak wyszło na moim
-- Otwieram w razie jak by ktoś chciał skomentować