Witam!
W temacie być może nazwa nie jest zbyt trafna, ale szczerze to nic zwięzłego i nawiązanego do pytania nie przyszło mi do głowy.
Wracając do pytania - czy jeśli wykupię pakiet XXL w taryfie Orange ONE i go wyczerpię (komórka podłączana do komputera w końcu swoje robi) w np. 15 dni, to czy będę mógł wykupić taki pakiet drugi raz? Jeśli byłaby to usługa abonamentowa to raczej z niej nie skorzystam, ale jeśli będzie można ją wykupić kiedykolwiek to Orange FREE straci, a w górę pójdzie POP i ONE, bo dodatkowe pakiety SMS'owe lub rozmów mogą się przydać.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
linoskoczek
Orange Pakiet XXL - co jeśli się wyczerpie?
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
- zorian
- Użytkownik forum
Re: Orange Pakiet XXL - co jeśli się wyczerpie?
Jeżeli wierzyć w Regulamin , a konkretnie w jego punkt 21 to śmiem twierdzić, że można wykupić więcej niż jeden pakiet na 30 dni. To samo może wynikać z punktu 14 tegoż regulaminu - pakiet się wyłącza po przekroczeniu limitu i wówczas można włączyć następny.
Takie moje zdanie - kiedyś z tego korzystałem raz czy dwa, ale szczegółów nie pamiętam
. Po prostu wyciągam takie wnioski z lektury regulaminu i jeżeli sią mylę, to mnie szybko poprawcie 
Takie moje zdanie - kiedyś z tego korzystałem raz czy dwa, ale szczegółów nie pamiętam
![:]](./images/smilies/splash.gif)

-
- Użytkownik forum
Ok, dzięki za odpowiedź.
Czas na odpowiedź jeszcze jest, bo muszę wykorzystać gigabajty na Orange FREE
Czas na odpowiedź jeszcze jest, bo muszę wykorzystać gigabajty na Orange FREE

- Easy-Wifi
- Stały użytkownik forum
Dokładnie,pakiet można włączać więcej niż raz w przeciągu 30 dni,wiec nie masz się czego obawiać. Powinno przyjść Ci powiadomienie o jego wyłączeniu,tak aby nie naliczać dodatkowych kosztów.