Orange Pakiet XXL - co jeśli się wyczerpie?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
linoskoczek
Użytkownik forum

Orange Pakiet XXL - co jeśli się wyczerpie?

Post autor: linoskoczek »

Witam!

W temacie być może nazwa nie jest zbyt trafna, ale szczerze to nic zwięzłego i nawiązanego do pytania nie przyszło mi do głowy.
Wracając do pytania - czy jeśli wykupię pakiet XXL w taryfie Orange ONE i go wyczerpię (komórka podłączana do komputera w końcu swoje robi) w np. 15 dni, to czy będę mógł wykupić taki pakiet drugi raz? Jeśli byłaby to usługa abonamentowa to raczej z niej nie skorzystam, ale jeśli będzie można ją wykupić kiedykolwiek to Orange FREE straci, a w górę pójdzie POP i ONE, bo dodatkowe pakiety SMS'owe lub rozmów mogą się przydać.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
linoskoczek
Awatar użytkownika
zorian
Użytkownik forum

Re: Orange Pakiet XXL - co jeśli się wyczerpie?

Post autor: zorian »

Jeżeli wierzyć w Regulamin , a konkretnie w jego punkt 21 to śmiem twierdzić, że można wykupić więcej niż jeden pakiet na 30 dni. To samo może wynikać z punktu 14 tegoż regulaminu - pakiet się wyłącza po przekroczeniu limitu i wówczas można włączyć następny.

Takie moje zdanie - kiedyś z tego korzystałem raz czy dwa, ale szczegółów nie pamiętam :] . Po prostu wyciągam takie wnioski z lektury regulaminu i jeżeli sią mylę, to mnie szybko poprawcie :roll:
linoskoczek
Użytkownik forum

Post autor: linoskoczek »

Ok, dzięki za odpowiedź.
Czas na odpowiedź jeszcze jest, bo muszę wykorzystać gigabajty na Orange FREE :)
Awatar użytkownika
Easy-Wifi
Stały użytkownik forum

Post autor: Easy-Wifi »

Dokładnie,pakiet można włączać więcej niż raz w przeciągu 30 dni,wiec nie masz się czego obawiać. Powinno przyjść Ci powiadomienie o jego wyłączeniu,tak aby nie naliczać dodatkowych kosztów.
ODPOWIEDZ