Jaki program do śćiągania plików z internetu radiowego?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Jaki program do śćiągania plików z internetu radiowego?
Witam. Mam do wszystkich znawców tego tematu prośbę o poradę. Mam internet 400 ale nie wiem jakim programem ściągać pliki ponieważ najlepiej ściąga mi LimeWire ale nie ma tam zbyt dużego zbioru plików natomiast przez AllTorrent słabo ściąga. W ustawieniach jest wszystko w porządku a ściaganie wynosi średnio 2.8kb/s! Przecież to śmieszne! LimeWire ściąga mi srednio 41kb/s! Prosze o poradę i z góry dziękuje. Pozdrawiam
- wikara
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Jaki program do śćiągania plików z internetu radiowego?
wyłącz firewala z pod windy i jak masz antywirusa to też w nim wyłącz firewala najlepiej używając do tego celu xp-antyspy.
później zainstaluj bearschare i zarejestruj i powinno przynieść rezultaty jesli nie to w przeciwnym wypadku zablokowane porty!
Radiówka 512Kb/s = Andrew Grid26T(23dBi) + AP-WRTR-141
-
- Użytkownik forum
Re: Jaki program do śćiągania plików z internetu radiowego?
Polecam wielosieciowca - SHAREAZĘ (G1, G2, eDonkey, Torrent) i uTorrenta, bo shareaza licho (mi?) ściąga torrenty. BitComet bardzo fajny, ale od kilku wersji STRASZNIE ZAMULA kompa - uTorrent jest prawie taki sam, z tym że go prawie nie widać (bardzo mało zżera kompa) i nawet nie wymaga instalacji.
Tych dwóch progsów sam używam. Shareaza zastępuje - obsługuje gnutelle (BearShare, Lime Wire) i eDonkey (eMule).
Tych dwóch progsów sam używam. Shareaza zastępuje - obsługuje gnutelle (BearShare, Lime Wire) i eDonkey (eMule).