Uwaga nadchodzi ACTA !

Nowości... więcej na https://www.opp.today/pl/

Moderator: Moderatorzy

jarek999
Mistrz bezprzewodowy

Re: Uwaga nadchodzi ACTA !

Post autor: jarek999 »

bdkacz,
A teraz nie ma forów,stron itp gdzie każdy post czy komentarz jest moderowany ? Tylko,że przez admina strony,a nie władze ? Sa i jakoś nikt ich nie piętnuje. Chociażby na niezależnych stronach mojego miasta każdy komentarz pod artykułem musi przejść przez akceptację moderatora i jakoś na brak odwiedzających z tego powodu nie narzekają.
Mylisz się narzekają-osobiście uważam że wypowiedzi powinny być wolne (są takie serwisy, fora gdzie komentarze ukazują się bezpośrednio po wysłaniu np. chip.pl, spidersweb.pl ...wyświetlany jest IP z jakiego został wysłany post i każdy niech osobiście odpowiada). Jak wejdzie ACTA to już takich możliwości nie będzie. :dobani:
jareq
Awatar użytkownika
siódmy
Stały użytkownik forum

Post autor: siódmy »

http://niezalezna.pl/22301-polska-podpi ... dowal-tusk

Ta i inne ważne informacje na niezależna .pl
Szarmuta
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Post autor: krystianb »

bdkacz jesteś dla nas niewygodny (nie ukrywam tego) ale pozwalamy Ci się wypowiedzieć, jeśli jednak bardzo chcesz poczuć poczuć działanie ACTY to chętnie administracja odetnie Ci dostęp do naszego forum.

Jeśli kontrola korespondencji prywatnej Ci nie przeszkadza, to możemy się pomęczyć i zajrzeć do Twojej skrzynki odbiorczo nadawczej, ciekawe co tam znajdziemy, a jak się bardzo uprzemy to i nie tylko tam możemy zajrzeć.
Ostatnio zmieniony 2012-01-24, 20:08 przez krystianb, łącznie zmieniany 1 raz.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
bdkacz
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: bdkacz »

YaHooo pisze:Nie, nie jest. Ale nie pomyślałeś, że są ludzie którzy używają ich? A poza tym przez takich ludzi mogą zamknąć forum na którym wstawili taki avatar.
To skoro już ich używają to powinni ich używać z głowa tzn albo je tworzyć samemu,albo pytać o zgodę autora. Admin zawsze może poprosić usera o udowodnienie prawa do użytkowania avatara pod groźba jego usunięcia czy ew wywalenia w ogóle usera w razie "nieposłuszeństwa".
siódmy pisze:Ale ja chcę tu życ i pracować bo Polska to mój kraj,niestety nie rządzona przez Polaków!
Czyli ktoś z rządzących Polska nie posiada polskiego obywatelstwa ? Możesz wskazać który ? :)
kryiitanb pisze:Jeśli kontrola korespondencji prywatnej Ci nie przeszkadza, to możemy się pomęczyć i zajrzeć do Twojej skrzynki odbiorczo nadawczej, ciekawe co tam znajdziemy, a jak się bardzo uprzemy to i nie tylko tam możemy zajrzeć.
Forumowej ? Proszę bardzo :) Na konto pocztowe ? Proszę bardzo - głównie spam + trochę zamówień z różnych sklepów (samych legalnie działających,z legalnym towarem) i komunikacja z pewnym serwisem :)
Awatar użytkownika
Patryk
Guru bezprzewodowy

Post autor: Patryk »

Wątek zamykam z racji na to, iż wątek zszedł z konkretnego tematu na politykę (pkt 15. regulaminu forum) i to na taką z dna szamba.
Zablokowany