YaHooo pisze:Nie, nie jest. Ale nie pomyślałeś, że są ludzie którzy używają ich? A poza tym przez takich ludzi mogą zamknąć forum na którym wstawili taki avatar.
To skoro już ich używają to powinni ich używać z głowa tzn albo je tworzyć samemu,albo pytać o zgodę autora. Admin zawsze może poprosić usera o udowodnienie prawa do użytkowania avatara pod groźba jego usunięcia czy ew wywalenia w ogóle usera w razie "nieposłuszeństwa".
siódmy pisze:Ale ja chcę tu życ i pracować bo Polska to mój kraj,niestety nie rządzona przez Polaków!
Czyli ktoś z rządzących Polska nie posiada polskiego obywatelstwa ? Możesz wskazać który ?
kryiitanb pisze:Jeśli kontrola korespondencji prywatnej Ci nie przeszkadza, to możemy się pomęczyć i zajrzeć do Twojej skrzynki odbiorczo nadawczej, ciekawe co tam znajdziemy, a jak się bardzo uprzemy to i nie tylko tam możemy zajrzeć.
Forumowej ? Proszę bardzo

Na konto pocztowe ? Proszę bardzo - głównie spam + trochę zamówień z różnych sklepów (samych legalnie działających,z legalnym towarem) i komunikacja z pewnym serwisem