Witam!
Mam problem, a mianowicie zawsze kiedy łączę się z siecią za pomocą modemu Huawei E5 wybiera on siec 2G. Jak można wymusic łączenie się z siecią 3G? Program do tego modemu to WEB partner, ale jak w niego wejdę to przekierowywuje mnie na jakąś stronę internetową? Jest jakiś inny program za pomocą którego mógłbym to zmienic?
Pozdrawiam!
Huawei E5 od ery
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Huawei E5 od ery
Prawdopodobnie to interfejs konfiguracyjny w postaci strony www w którym to można zmienić, tak jak w każdym routerze.wurjasz pisze:ale jak w niego wejdę to przekierowywuje mnie na jakąś stronę internetową?
Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
Ok, już do tego doszedłem. Tylko że jak zmieniam tryb preferowanej sieci na tylko WCDMA to pojawia mi się komunikat: "Ta strona wyświetla błędy w procesie modyfikowania ustawień Bezprzewodowego modemu 3G. Uda się ustawienie automatycznego wyszukiwania Tryb.Odczekaj 3 sekundy, a następnie kliknij Kontynuuj, lub możesz odświeżyć stronę." Bez względu co tam ustawie tzn. np. tylko na gsm albo na preferowane gsm to zawsze pojawia się ten komunikat.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Ten typ tak ma.wurjasz pisze:Bez względu co tam ustawie tzn. np. tylko na gsm albo na preferowane gsm to zawsze pojawia się ten komunikat.