Witam. Mam mały kłopot,otóz chce miec neta na kompie <font color="#FF00FF"><b>»»korzystając««</b></font> z komórki, na jednyk kompie jest wszystko ok, natomiast na 2 dzieją sie cuda. Łącze to wszystko przez Bluetootha i w momencie weryfikacji nazwy wyskakuje błąd 720, nie mozna ustanowić połączenia ze zdlanym komputerem. Może ktoś z Was spotkał sie z czymś takim? Pozdro
Aha nie wiem czy to przypadkiem nie jest wina poprawek. System, Win XP SP2, ale widze ze jest kupa aktualizacji doinstalowana, a na drugim tego nie mam.
POST_2:
aha, przez IRDE tez nie chce sie połączyć, a przez Bluetootha z Samsunga SGH E250 tez nie idzie:( Help
--
Sklejone Moderator ->Fanta
Laptop i nokia 6230i - jeden działa a drugi nie:(
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Laptop i nokia 6230i - jeden działa a drugi nie:(
Kolego @kazimierz1265 rozumiem że jesteś nowy, ale proponuję używać opcji
nie dopuszczamy na forum pisania posta pod postem, chyba że z dniowym odstępem.
Zachęcam do zapoznania się z Regulaminem.

Zachęcam do zapoznania się z Regulaminem.
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Możliwych kombinacji jest wiele.
...Może to być wina systemu, firewalla (sam kiedyś zablokowałem sobie połączenia). Dobrze przeinstalować od czasu do czasu... Jeżeli to BT zewnętrzny - może kłócić się ze sterownikami chipsetu (miałem kiedyś taki problem)...
...Może to być wina systemu, firewalla (sam kiedyś zablokowałem sobie połączenia). Dobrze przeinstalować od czasu do czasu... Jeżeli to BT zewnętrzny - może kłócić się ze sterownikami chipsetu (miałem kiedyś taki problem)...
-
- Mistrz bezprzewodowy
Błąd 720 to może oznaczać brak połączenia. Zrób kwerende modemu na karcie Diagnostyka w Panelu Serowania, sprawdź czy możesz przesyłać pliki na tą komórkę.