Orange na kartę-pakiet Euro 2012

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
pawel0381
Użytkownik forum

Orange na kartę-pakiet Euro 2012

Post autor: pawel0381 »

Witajcie. Potrzebuję do końca czerwca nie zobowiązującego dostępu do internetu.
Ostatnio natknąłem się w Orange na promocję Euro 2012 2012 MB za 5 zł/5 dni pakiet odnawialny, wielokrotnie promocja do 1 lipca.

Mam trzy pytania:
- czy jeśli kupiłbym starter orange to mogłbym włączyć tą usługę czy ona jest dla osób z tzw. stażem w sieci. Czytałem regulamin ale tam nie ma takiego zapisu o stażu.

- tam gdzie będę korzystał jest edge i cdma, Czy mogę korzystać z technologii CDMA na modemie Huawei E169 i laptopie. Jakiej prędkości mogę tak w rzeczywistości się spodziewać. Czy lepszy edge czy CDMA tak w praktyce.

- czy ta usługa jest rzeczywiście wielokrotnie odnawialna?
Maciek764
Mistrz bezprzewodowy

Re: Orange na kartę-pakiet Euro 2012

Post autor: Maciek764 »

- czy jeśli kupiłbym starter orange to mogłbym włączyć tą usługę czy ona jest dla osób z tzw. stażem w sieci. Czytałem regulamin ale tam nie ma takiego zapisu o stażu.
Tak.
- tam gdzie będę korzystał jest edge i cdma, Czy mogę korzystać z technologii CDMA na modemie Huawei E169 i laptopie. Jakiej prędkości mogę tak w rzeczywistości się spodziewać. Czy lepszy edge czy CDMA tak w praktyce.
Nie można korzystać z CDMA. CDMA jest tylko w ofercie na abonament.
- czy ta usługa jest rzeczywiście wielokrotnie odnawialna?
Możesz sobie go aktywować co 5 dni.
pawel0381
Użytkownik forum

Re: Orange na kartę-pakiet Euro 2012

Post autor: pawel0381 »

Dzięki wielkie...
ODPOWIEDZ