Witajcie. Potrzebuję do końca czerwca nie zobowiązującego dostępu do internetu.
Ostatnio natknąłem się w Orange na promocję Euro 2012 2012 MB za 5 zł/5 dni pakiet odnawialny, wielokrotnie promocja do 1 lipca.
Mam trzy pytania:
- czy jeśli kupiłbym starter orange to mogłbym włączyć tą usługę czy ona jest dla osób z tzw. stażem w sieci. Czytałem regulamin ale tam nie ma takiego zapisu o stażu.
- tam gdzie będę korzystał jest edge i cdma, Czy mogę korzystać z technologii CDMA na modemie Huawei E169 i laptopie. Jakiej prędkości mogę tak w rzeczywistości się spodziewać. Czy lepszy edge czy CDMA tak w praktyce.
- czy ta usługa jest rzeczywiście wielokrotnie odnawialna?
Orange na kartę-pakiet Euro 2012
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Orange na kartę-pakiet Euro 2012
Tak.- czy jeśli kupiłbym starter orange to mogłbym włączyć tą usługę czy ona jest dla osób z tzw. stażem w sieci. Czytałem regulamin ale tam nie ma takiego zapisu o stażu.
Nie można korzystać z CDMA. CDMA jest tylko w ofercie na abonament.- tam gdzie będę korzystał jest edge i cdma, Czy mogę korzystać z technologii CDMA na modemie Huawei E169 i laptopie. Jakiej prędkości mogę tak w rzeczywistości się spodziewać. Czy lepszy edge czy CDMA tak w praktyce.
Możesz sobie go aktywować co 5 dni.- czy ta usługa jest rzeczywiście wielokrotnie odnawialna?
-
- Użytkownik forum
Re: Orange na kartę-pakiet Euro 2012
Dzięki wielkie...