orange i tmobile na wspólnych nadajnikach(pytanie)
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
orange i tmobile na wspólnych nadajnikach(pytanie)
słyszałem że orange będzie działac na nadajnikach t-mobile czy to prawda jeżeli tak to kiedy to nastąpi??
- jakubd
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: orange i tmobile na wspólnych nadajnikach(pytanie)
To bardziej skomplikowane: wspólną sieć (na razie głównie UMTS 900 MHz) będzie dla nich budować utworzona przez nich wspólnie spółka NetWorks! - już uruchomiła pierwsze nadajniki w Nowym Sączu, o ile pamiętam.
- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
icon431 musisz poczekać do końca 2014roku,to wtedy pokryją zasięgiem cały kraj.
Pogoogluj trochę wpisz networks i zobaczysz plan budowy sieci i czy zawita to w twoją lokalizację i kiedy mnie j więcej w którym kwartale i roku.
Pogoogluj trochę wpisz networks i zobaczysz plan budowy sieci i czy zawita to w twoją lokalizację i kiedy mnie j więcej w którym kwartale i roku.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Mała poprawka - plan zakończenia budowy NetWorks! to kwiecień 2014.pogodabartek pisze:do końca 2014roku,to wtedy pokryją zasięgiem cały kraj
-
- Początkujący użytkownik forum
Jeżeli rozchodzi się o rozmowy to działa w obie strony będąc użytkownikiem sieci play.
Ale pod jednym warunkiem, muszę manualnie zalogować się do sieci Orange i dopiero zaloguje się do sieci UMTS 900 - 260 34(PL 34) a jak jestem zalogowany do nadajnika play czy plus to mnie nie wpuszcza do PL 34.
Ale pod jednym warunkiem, muszę manualnie zalogować się do sieci Orange i dopiero zaloguje się do sieci UMTS 900 - 260 34(PL 34) a jak jestem zalogowany do nadajnika play czy plus to mnie nie wpuszcza do PL 34.