Jeżeli podobny temat juz istniej to wielce przepraszam za zawracanie głowy, ale nie udało mi się go odnaleźć (jestem nowy nie bijcie

Moderator: Moderatorzy
Nie ma znaczenia. Towar nie posiada cechy z ktora zostal sprzedany, czyli jest uszkodzony w.g. istniejacego prawa. Mozesz bawic sie w "gwarancje":przemek24 pisze:sprzedawca odmówił zwrotu ponieważ jest to towar z promocji
przemek24 pisze:sprzedawca polecil jej ten produkt do neostrady
Jeżeli ma gniazdo ethernet to się nadaje, z opisów w sieci wynika że ma takie gniazdo.przemek24 pisze:zatem ten modem co ma czyli ZTE zxdsl 831A II
Nadaje się jak najbardziej.przemek24 pisze:zatem ten modem co ma czyli ZTE zxdsl 831A II nie nadaje się.
Ma wbudowany modem DSL -bedzie ok.przemek24 pisze:Inny sprzedawca polecił do neostrady tp linka TD-W8960N co o tym sądzicie?
Powinno stabilnie działać, router niczym specjalnym nie różni się od komputera w którym usługa działała dotychczas (jeżeli było połączenie po ethernecie).przemek24 pisze: czy jezeli to wszystko będzie działało to będzie to stabilnie chodziło?
Będzie.przemek24 pisze:jeszcze jedno pytanie czy jezeli to wszystko będzie działało to będzie to stabilnie chodziło?
To właśnie jest najlepsze rozwiązanie, osobno modem i router.przemek24 pisze:bo widziałem w tym linku o którym mowa wyżej jacys kolesie coś tam pisali, że takie rozwiązanie nie jest najlepsze dla neo.