[NEWS] Będzie roczna ważność konta w Plusie na Kartę

Nowości... więcej na https://www.opp.today/pl/

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

[NEWS] Będzie roczna ważność konta w Plusie na Kartę

Post autor: ja.michal »

Od 1. lipca Plus wprowadzi roczną ważność konta w ofercie prepaid, automatycznie przedłużaną o kolejne 365 dni po każdym doładowaniu.

Taką informację operator przedstawił przy okazji prezentowania informacji o nowej ofercie Plus na Kartę.

W nowej taryfie Plus na Kartę dostępne są również wszystkie pakiety internetowe Non Stop: 100 MB za 7 zł, 150 MB za 9 zł i 500 MB za 15 zł. Pakiety te posiadają tzw. mechanizm lejka, czyli po wykorzystaniu pakietu może spaść prędkość transferu, ale użytkownik nie poniesie żadnych dodatkowych opłat za transmisję danych.

Dodatkowo posiadacze Plusa na Kartę mogą również skorzystać z pakietu internetowego 100 MB do wykorzystania w ciągu doby, za który opłata wynosi 2 zł.
Źródło

Tak na marginesie to ciekawe czy iPlus na kartę też dostanie 365dni ważności.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: [NEWS] Będzie roczna ważność konta w Plusie na Kartę

Post autor: YaHooo »

To ja nie rozumiem, nie mogli od razu wszystkiego podać? A tu już ludzie zawiedli się. Bo duża część osób na to czekało.
ja.michal pisze: Tak na marginesie to ciekawe czy iPlus na kartę też dostanie 365dni ważności.
Żeby było logicznie to by również się odniosło do iPlusa, ale u nich to wszystko możliwe.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
marens
Guru bezprzewodowy

Post autor: marens »

YaHooo pisze:To ja nie rozumiem, nie mogli od razu wszystkiego podać? A tu już ludzie zawiedli się. Bo duża część osób na to czekało.
Może nie mieli tego w planie, ale jak zobaczyli komentarze.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

marens pisze: Może nie mieli tego w planie, ale jak zobaczyli komentarze.
Nawet napisali o tym na blogu http://www.plusblog.pl/plus-na-karte-z- ... cia-konta/ :]
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ