Piszę ten temat bo może ktoś miał styczność z takim problemem i doradzi mi jak to "ugryźć". A także piszę na przestrogę te osoby które może o tym fakcie nie wiedzą.
Otóż kupiłem kilka starterów żeby wypróbować jaka oferta dostępu do netu u mnie jest najlepsza i najszybsza. Kupiłem Playa, orange, t-mobile itp. oprócz startera plusa który posiadałem i na moje nieszczęście uzbierało mi się na koncie ładna sumka ok. 250 zł. gdyż rzadko z niego dzwonię bo mam w tej sieci tel. tez na abonament.
Otóż w ebooku operatora natknąłem się na promocję internet na próbę 50 MB próbowałem na stronie plusa znaleźć regulamin tej usługi lecz go nie było. W necie w kilku miejscach na forum przeczytałem że to 50 MB za darmo w celu wypróbowania internetu usługa co 30 dni się odnawia za 6 zł czy tym podobne. Otóż ją włączyłem przez ebook przyszedł mi sms że usługa została aktywowana po czym zabrałem się do testowania łącza. TNI ustawiłem żeby nie przestrzegł przy 45 MB że kończy mi się limit. Jakie moje było zdziwienie kiedy przy 40 MB zerwało mi połączenie i przyszedł mi sms że brak środków na koncie