Od taki informatyczny humorMaciek764 pisze: W końcu pojąłem...
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Od taki informatyczny humorMaciek764 pisze: W końcu pojąłem...
Ta biała już jest zgodna z ACTA?
Obawiam się, że ktoś już opatentował białą antenę satelitarną.ra-v pisze:Ta biała już jest zgodna z ACTA?
Kod: Zaznacz cały
© 2009 United Parcel Service of America, Inc. UPS, marka UPS oraz kolor brązowy stanowią znaki towarowe firmy United Parcel Service of America, Inc. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Uwazaj zeby ci kary nie wymierzyli, jak nastepnym razem pojdziesz do WCkrystianb pisze:Koloru brązowego też nie można używać
W rzeczywistości jest dokładnie odwrotnie - bezprzewodowy się "rozpędza", a kablowy często zwalnia (wg liczników czasowych).
A kiedy można się śmiać?
Jak dla mnie fotomontażryba825 pisze:Ciekawe jak z jakością podczas wiatru.
Może i takie cudo znaleźli.YaHooo pisze:Jak dla mnie fotomontaż
Przypomnę, że nie trzeba zmieniać anteny przy przechodzeniu na cyfrę. Czasem problemy mogą sprawiać "anteny" szerokopasmowe typu siatka, ciężko to anteną nazwać bo zysku to wcale nie ma i te ze wzmacniaczami.Jaco pisze:A jeśli już to od analogu a nie cyfrowego przekazu.
Nie chodzi o samą antenę, a o konstrukcję "masztu".Jaco pisze:Przecież to nawet nie antena od TV
Być może, ale to wygląda nieco nieprawdziwie.krystianb pisze:Może i takie cudo znaleźli.
cyfryzacja.gov.pl - mapa wyłączeń analoga.krystianb pisze:Demot już raczej kompletnie nie na miejscu. Ze 2 lata temu to by się można pośmiać. Za 2 miesiące będzie uruchomione wszystko, co można włączyć przed wyłączeniem analogu.
Taa - cięcie obrazu. Muszę znaleźć jakąś kierunkową.Czasem problemy mogą sprawiać "anteny" szerokopasmowe typu siatka,
Przepisy na antenę ze śmieci, ale jakbyś chciał zauważyć do tej puszki przyklejony jest wtyk IEC C13 chyba na gumę do żucia...ra-v pisze:Z archiwum Evernote - sie teraz zastanawiam czy to działa
Hmmm na PC przy zoomie faktycznie coś w ten deseń będzie, na tel.kom. raczej tego nie widziałem. W takim razie co oni włożyli do środka... przecież nie możliwe że kabel podłączyli pod puszkę. Co najwyżej działało by radio FM (samemu się podpinało "kabel antenowy" gdzie popadnie;-)).krystianb pisze:Przepisy na antenę ze śmieci, ale jakbyś chciał zauważyć do tej puszki przyklejony jest wtyk IEC C13 chyba na gumę do żucia...
http://piekielni.pl/19157Infolinia internetu:
- Dzień dobry. Ja jestem adminem w firmie takiej a takiej, straciliśmy połączenie z internetem. Urywa się po trzecim węźle od wejścia do waszej sieci. Samo połączenie do was i autoryzacja wyglądają OK.
- Proszę pana, ja pana bardzo, ale to bardzo przepraszam za to, co teraz powiem. Ale ja muszę.
- Eee?
- Czy lampki na modemie się świecą?
A ja myślałem, że to tarcza antyrakietowaWidać, że budowla nie ma charakteru stałego - podobno maszt ma służyć inwigilacji GSM na EURO